Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lep tek, dobro organiziran, kar veliko tekačev, glasba, stojnice, odlično založena miza z okrepčili ... Malo me je zmedlo, ker je bila proga v resnici precej daljša od 10 km, zato sem bila s svojim rezultatom najprej nezadovoljna, vendar je bil v resnici zelo dober. :D
4. mesto absolutno med ženskami in 2. v kategoriji - pa še Primož Kozmus je podeljeval medalje. :D

Pri rezultatih so se organizatorji sicer nekoliko ušteli in vsem izračunali dobre pol minute hitrejši čas. Na to so bili opozorjeni in bodo napako v kratkem popravili tudi na rezultatih. Zelo pohvalno od njih, da so se tako hitro odzvali! :clap:
spela* napisal/-a:Lep tek, dobro organiziran, kar veliko tekačev, glasba, stojnice, odlično založena miza z okrepčili ... Malo me je zmedlo, ker je bila proga v resnici precej daljša od 10 km, zato sem bila s svojim rezultatom najprej nezadovoljna, vendar je bil v resnici zelo dober. :D
4. mesto absolutno med ženskami in 2. v kategoriji - pa še Primož Kozmus je podeljeval medalje. :D

Pri rezultatih so se organizatorji sicer nekoliko ušteli in vsem izračunali dobre pol minute hitrejši čas. Na to so bili opozorjeni in bodo napako v kratkem popravili tudi na rezultatih. Zelo pohvalno od njih, da so se tako hitro odzvali! :clap:

Špela, se pridružujem tvojemu mnenju glede organizacije teka, le vreme nam je malce zagodlo pri podelitvi medalj... :evil: :), tudi jaz sem bil malce :shock: :oops:, glede mojega časa (39.03 min) na 10 km, ker se mi je zdelo, da sem tekel hitreje, tako, da dolžina naj bi bila od 10.6 do 10.7 km...no, kokrkoli že, na koncu koncev smo si vsi prisotni iz TF-ja zaslužili v kategorijah srebrne medalje, Edo celo zlato... :laola :clap: :cast:

Lp! :wink:
Obivankenobi napisal/-a: tudi jaz sem bil malce :shock: :oops:, glede mojega časa (39.03 min) na 10 km, ker se mi je zdelo, da sem tekel hitreje, tako, da dolžina naj bi bila od 10.6 do 10.7 km...

Bom samo še prilepila odgovor organizatorjev glede merjenja časa in glede dolžine proge:

Še enkrat hvala za opozorilo glede časov - smo še enkrat preverili in res ugotovili 33 sekund prekratke čase, ki bodo danes popravljeni, tako da bodo na spletni strani danes obljavljeni pravi rezultati.

Traso pa smo morali v zadnjem delu malenkost spreminjati (zaradi zahtev drugih insttitucij), zato nam je zneslo dobrih 500 m preveč - ker pa smo imeli vso reklamo že zunaj, nismo več mogli popravljati.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA