Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:Res je tako kot pravi tabonir, a vse je tako blizu,da ni omembe vredno.

Sicer pa se ne pozabite pravočasno prijaviti, TUKAJ

se pardoniram, bo držalo tako kot je napisal tabonir :idea:
je pa sprememba glede na lansko leto, sedaj se bo vse odvijalo na novem trgu Leona Štuklja
Evo, štartno številko sem dvignil. Se mi zdi fajn ideja, da je pot številko napisan tudi priimek tekača.

Majica je sicer "lepa", je pa daleč od materiala za tehnično majico.

V darilni vrečki nič pametnega, je pa "zanimiv" priložen bon za malico v vrednosti 4€. Za ta bon ne dobiš malice, pač pa je potrebno za makaronflajš doplačat še 3.5€. Se pravi da je cena makaronflajša 7.5€ ? Imamo kje v Mb tako drago restavracijo ? :wink:

Se vidimo v nedeljo !
Meni pa ni všeč,da je priimek pod štartno številko, raje bi imel ime, ma dajte no :lol:

"S predložitvjo tega bona dobite brezplačen obrok testenin z mesno ali zelenjavno omako", piše na kuponu, ki smo ga dobili v darilni vrečki, zato ne vem odkod informacija,da je še treba kaj doplačat ???

Okrog majic pa je tako ali tako brezveze govorit, ker se vedno najde kdo... :(
:D

Rajko na mojem piše da je vreden 4 eure in da z doplačilom 3,5 eura dobim makaronflajš in 0,5litra vode ali pločevinko Malta.

sam bom verjetno stopu do europarka in si za 7 euru prvošu južno :lol:

al pa mogoče celo taščo obiščem, pol pa itak ni da ni :clap:

zdajle razmišljam, če ni dveh vrst bonov, pol pa koker maš srečo, ali pa želijo malo noter prinesti za cenejšo prijavo preko ZM.
...tudi na mojem bonu piše, da je s tem bonom obrok testenin "gratis".
Kar se tiče majice, meni se zdi lepa in uporabna :D .
Nazadnje spremenil StaraKost, dne 16 Sep 2011, 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Res sta dve vrste bonov!
V vrečki za kolesarski maraton sem dobil bon za testenine gratis, v vrečki za tekaški del pa bon z doplačilom. In sin Leon isto.
Mogoče pa so se pri katerem zmotili in narobe dali v vrečko.
Bomo videli, če se bo dal sobotni bon uporabiti v nedeljo in obratno?
Glavno je, da imamo vreme pravo!
Se vidimo!
:D
Res je malo hecno to z boni drugače je pa majica zelo vredu in tudi tek tako da nebi dal negativnega mnenja organizator jem. Cene startnin pa so malo narasle po vsej ljubi deželi, ali pa tudi ne.Malo za šalo, že včasih smo dajali okoli dvajset kav za teke in koliko sedaj.Se vidimo.
meža stane napisal/-a:Res je malo hecno to z boni drugače je pa majica zelo vredu in tudi tek tako da nebi dal negativnega mnenja organizator jem. Cene startnin pa so malo narasle po vsej ljubi deželi, ali pa tudi ne.Malo za šalo, že včasih smo dajali okoli dvajset kav za teke in koliko sedaj.Se vidimo.

Saj ne, da bi dajali negativno mnenje na splošno. Samo smešno se mi zdi, da v Mariboru ne najdejo gostinca, ki bi bil pripravljen streči makaronflajš za ceno 4€. Sploh, če veš, kakšne so drugače cene malic v MB... Raje bi dali samo banane in jabolka. Mimogrede, danes sva bila z možem na malici v Europarku ter sva se za 8€ najedla oba ;) Pa ne makaronflajša ;)
Po pretečenem malem maratonu pa si bom ja privoščil kaj bolšega kot makarone, tako da je bila moja opazka glede makaronov zgolj cinična...kao 7.5 € porcija makaronov, v sosednji ulici pa hamburgeji po 1€ :lol:

Lep tek vam želim in se vidimo jutri !
Moji spomini za 1 leto nazaj. Lani bil na tem polmaratončku, kjer mi je še dobro šlo. Končni čas 1:21:15, vmes na 10k celo svoj rekord 37:35 (vendar ga ne priznam, ker menda oznake niso bile čisto pravilno postavljene), bil 4. v kategoriji, prehitel dexija. Kakorkoli, bil sem čisto zadovoljen in vesel. Za letos sem imel v planu, da se vrnem na prizorišče, pa me še ne bo. Pa drugo leto, ker mi je trasa všeč.

Obivankenobi, ker sem videl, da greš ti tudi, bi ti tu javno napovedal tvoj dosežen čas.
- Svoj osebni rekord v polmaratonu boš 100% popravil.
- Glede na to, da si pri 10-ki sedaj precej pred mano, bi teoretično moralo iti celo pod 1:20.
- Ampak, ker oba veva, da se boš iz varnostnih razlogov držal malo nazaj, bom rekel 1:22:30 oziroma povprečni tempo 3:55 min./km (odvisno koliko bo dejansko proga).

Srečno tudi vsem ostalim.
tae napisal/-a:Moji spomini za 1 leto nazaj. Lani bil na tem polmaratončku, kjer mi je še dobro šlo. Končni čas 1:21:15, vmes na 10k celo svoj rekord 37:35 (vendar ga ne priznam, ker menda oznake niso bile čisto pravilno postavljene), bil 4. v kategoriji, prehitel dexija. Kakorkoli, bil sem čisto zadovoljen in vesel. Za letos sem imel v planu, da se vrnem na prizorišče, pa me še ne bo. Pa drugo leto, ker mi je trasa všeč.

Obivankenobi, ker sem videl, da greš ti tudi, bi ti tu javno napovedal tvoj dosežen čas.
- Svoj osebni rekord v polmaratonu boš 100% popravil.
- Glede na to, da si pri 10-ki sedaj precej pred mano, bi teoretično moralo iti celo pod 1:20.
- Ampak, ker oba veva, da se boš iz varnostnih razlogov držal malo nazaj, bom rekel 1:22:30 oziroma povprečni tempo 3:55 min./km (odvisno koliko bo dejansko proga).

Srečno tudi vsem ostalim.

Tae, dobro si to izračunal... :clap: :cast:, jaz bi bil s tvojo napovedjo mojega rezultata (1:22:30) zelo zadovoljen... :D 8), saj bi to pomenilo 4 minutno izboljšanje svojega PB-ja na 21-tki... :D, kako bom pa v resnici laufal, pa ne vem... :roll:, zelo toplo bo... :evil: :shock:
Jaz tudi želim odličen tek vsem ostalim... :clap: :TF)

Lp!

p.s.:Upam, da se čimprej vrneš v tekmovalne vode, pa da ti enkrat leti pod 1.20... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA