Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni ultraši in ostali člani TF

Vreme, kot kaže "bo"!

Če bo po sreči, grem(o) še danes na daljši trekking v "neznano"!

Želim vam lep in tekaško ustvarjalen vikend!

Lep pozdrav! Zvone
Ojla, mislim, da sem, ko sem se vračal iz Karnijcev, Zvoneta videl danes teči on 15.uri po glavni cesti od Jesenic - proti zahodu. SEm mu potrobil, a ustaviti zaradi prometa nisem mogel. Je bili Zvone ali ni...klasična ulraška odprava in njegova značilna brada?

"Ja ka pa te ti tu delaš", sem si rekel...potem pa mi je kapnilo, da bomo imeli verjetno zelo velik podvig, prva ponovitev. Če bo le zdržal do 24.00 do tja gor!
Drži se Zvone, morda se motim in si ti nekje drugje v neznanen in se mi je le zdelo, da si bil ti.
klas napisal/-a:Ojla, mislim, da sem, ko sem se vračal iz Karnijcev, Zvoneta videl danes teči on 15.uri po glavni cesti od Jesenic - proti zahodu. SEm mu potrobil, a ustaviti zaradi prometa nisem mogel. Je bili Zvone ali ni...klasična ulraška odprava in njegova značilna brada?

"Ja ka pa te ti tu delaš", sem si rekel...potem pa mi je kapnilo, da bomo imeli verjetno zelo velik podvig, prva ponovitev. Če bo le zdržal do 24.00 do tja gor!
Drži se Zvone, morda se motim in si ti nekje drugje v neznanen in se mi je le zdelo, da si bil ti.

Janez!

Hvala za "podporo"! Je kar "pasalo"!

Ja, bil je namen "še tja gor", toda "utrujenost" in "nočni vzpon na Triglav" - ne gresta "preveč skupaj, in sta me "odvrnila".

Ne na zadnje, nekaj je potrebno pustiti tudi za "sanje".

Drži se in lp. Zvone

P.S. Upam, da si se tudi ti , za vikend, imel lepo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA