Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Andrej, 1x sem bil, vendar ne vem, če je sedaj proga enaka, ker je bila takrat razdalja 8 km. Teklo se je stalno po asfaltu. Štartali smo pred tem vašim centrom z začetkom v hrib gor, na vrhu hriba pa med ulicami dol, da smo se vrnili na izhodiščno točko in tako nekaj krogov. Takrat sta tekla tudi Jolanda Čeplak (sedaj Batagel) in Roman Kejžar. Po mojem bi ti bila proga kar pisana na kožo.
Imam en načrt, mi ga noče poslat kot priponko niti na e-mail.

Gre izpred Primorke čez cesto mimo šole AG, po vseh uličicah Kidričevega naselja, na vrhu v Kraigherjevo, potem dol po Vojkovi, Gregorčičevem drevoredu, Prešernovi in tako 3x, zadnji krog pa nazaj na štart.

http://www.genspot.com/blog-2747/tek-po ... -2008.aspx v tem letu je bilo tako.....
Sem pogledal sliko. Trasa kje od 2008, ne? Ne vem, če je še enaka.

Ampak če bo podobna, sem vesel, da sem domačin. Ker drugače bi se sigurno izgubil.

No, pa nima veze. Bom že v nedeljo videl traso.
Pozdravljeni!

Pišem kot organizator tega teka. Tek je dolg natančno 10.000 m, torej 3 krogi. Proga je razgibana, gor-dol. Lani zmagovalni čas Jernej Šemrov s časom 34.39. Tek letos sodi v točkovalni tek Primorskih tekov.

Razpis teka drži. Poskrbljeno bo za praktične nagrade, topel obrok ter medalje in pokale...

Organizatorji upamo na lepo vreme, vsi skupaj vabljeni!
Hvala vsem, ki ste prišli na tek. Upam, da ste bili s tekom zadovoljni, malo smo pohiteli z rezultati, ker nam vreme ni šlo ravno na roke a kljub vsemu smo lahko z vremenskim izkupičkom zadovoljni.

Prilagam še link do fotografij, ki sem jih poslikal: https://picasaweb.google.com/104262370169819528044/TekPoUlicahPostojne2012

Vsi rezultati so pa tudi že na strani Filipides, http://www.filipides.net/index.php?option=com_content&view=article&id=688&Itemid=68

Upam da se prihodnje leto tudi vidimo!

Lp,

Andraž
Meni je najbolj všeč, da je bil štart 500m od mojega doma :) Tako da smo šli z otroci peš na njihov tek, domov, in potem se šel v miru nazaj na članskega.

Začeli smo precej počasi, ampak ne za dolgo. Po cca. 1 km je Jernej pospešil in se je razbilo. Prvi trije vsak zase, potem jaz in Denis, ostali pa zadaj.

Kmalu po začetku 2.kroga sva ujela in prehitela tretjega. Naslednji krog na skoraj enakem mestu se tudi jaz doživel podobno usodo in odpadel od Denisovega zavetrja. Čeprav sem vmes zadal cilj biti 3. (domača tekma), ni šlo več.

Do cilja sem potem kar precej spustil, saj zadaj ni bilo nobenega.

Tempo je bil kar hiter, meni je ura namerila tempo 3:42 km/min. Čeprav moram priznati, da dvomim, da je to točno. Že po ravnini je to hiter tempo zame, tukaj pa so bili še klanci.

Kar se tiče organizacije, brez pripomb. Tudi rezultati so bili hitro.

Edino, če je bila kakšna okrepčevalnica, se ne spomnim. No, mene ni motilo, marsikoga pa mogoče je. Lahko pa da sem jo spregledal. Pri povp. pulzu 186 je vse mogoče :)
Ja, tudi jaz sem včeraj prvič dirkal po ulicah Postojne... 8), sicer vreme je bilo zelo muhasto, od dežja pred štartom do kar močnega vetra in sonca, ki je poskrbel, da nas med tekom ni preveč zeblo... :lol: :shock:, no, kokrkoli že, na štartu se nas ni zbralo veliko...vendar sem opazil, da je konkurenca kar huda in, da bo temu primerna uvrstitev... :roll:, po nekaj metrih smo že prišli do prvega klančka, zato se je meni zdel tempo kar hud... :oops:, tako, da je bila po 500 m pred mano, kar lepa množica sotrpinov... :), v zadnjem krogu me je že kar pošteno zmanjkovalo, pa sem se pred zadnjim klančkom spomnil, da malo okrepim dihanje in res sem kar naenkrat dobil več moči, tako, da sem v šprintu pritekel v cilj... 8)
Z rezultatom oz. uvrstitvijo sem kar zadovoljen... :), čestitke vsem za odlične rezultate... :laola ter hvala za dobro družbo... :clap:
Se vidimo v nedeljo v Bovcu... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA