Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:letnice rojstva niti ne gledam, ker to ni lepo... :oops:
me veseli, da ste najdli iskano....

Men pa ne veseli, da nisi kar direktno povedal :shock: . Še dobro, da nimamo 1000 sodelujočih, ker potem sigurno nebi našli, kar si hotel povedati :wink:
Uporabniški avatar
 raf
Vreme napisal/-a:Men pa ne veseli, da nisi kar direktno povedal :shock: . Še dobro, da nimamo 1000 sodelujočih, ker potem sigurno nebi našli, kar si hotel povedati :wink:

lahko naredidite nagradno igro iz te sladke dogodivščine.... :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Men pa ne veseli, da nisi kar direktno povedal :shock: . Še dobro, da nimamo 1000 sodelujočih, ker potem sigurno nebi našli, kar si hotel povedati :wink:

Ma ne, bomo počakali, pa bomo videli, kako bosta reagirale na podelitvi :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Naj vas opomnim. Vsi, ki morebiti ne boste mogli iz različnih razlogov teči na Sladkih6 ne prodajajte svoje štartnine, ampak o tem obvestite mene. Sam pa bom obvestil prvega na čakalni listi in mu ponudil vaše štartno mesto. Verjamem,da bo slednji zelo vesel :D

Danes je namreč nekdo že prodajal štartnino, a sem še pravi čas urgiral. :mrgreen:
 spela*
raf napisal/-a:

Recimo da ju nagradite z rezervacijo startnega mesta za naslednje leto. Ali vsaj ta starejšo od njiju. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA