Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela*
Tilcara napisal/-a:OK, dogovorjeno. Prijaviš se pod ekipo TF-Sladkih6 in to je to. Kairos ti pa le pridi, da ne boš pri sosedi :wink:

Evo, prijavila sem se, še startnino plačam, pa bo.
Uporabniški avatar
 mušnica
maca napisal/-a:
Hojca napisal/-a:
Z moje strani odpustek za neudeležbo imaš :wink: , za tisto okrog motoviljenja bom pa še razmislila :-- :lol: ...no, kakorkoli...na seznamu sem, kljukico tudi že imam...tekla bom pa dokler bodo noge dale :wink:

Ah, prvi odpustek že imam :D.

Tudi mene definitivno ne bo - po novi številki pumpa me dajejo kolena in sem na počivanju oziroma zelo reduciranem gibanju :mrgreen:
Ok, mogoče je tudi Šmarna malo kriva ampak sem drugače določila glavnega krivca, ker Šmarna to pač ne more biti 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
spela* napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:OK, dogovorjeno. Prijaviš se pod ekipo TF-Sladkih6 in to je to. Kairos ti pa le pridi, da ne boš pri sosedi :wink:

No super, pa ste popolni. :laola

Glede na to,da ne bom z vami, pričakujem,da boste kakšen krog pretekli tudi zame, jaz pa se bom potrudil, pa kakšen sladki krog pretekel za vas :wink:
Vreme napisal/-a:
spela* napisal/-a:

No super, pa ste popolni. :laola

Glede na to,da ne bom z vami, pričakujem,da boste kakšen krog pretekli tudi zame, jaz pa se bom potrudil, pa kakšen sladki krog pretekel za vas :wink:

zate odtecem 10 krogov :laola :clap: :clap: pol pa gremo na :drink :laola
 spela*
spela* napisal/-a:

Tudi to opravljeno. S tem je moja naloga zaključena.
Aja, teči moram še! :bum:
 spela*
Vreme napisal/-a:

Jaz zate, ti zame. :lol:
Uporabniški avatar
 Tilcara
spela* napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Jaz zate, ti zame. :lol:

Vreme, nič bat, bo vsak obrnil kakšen krog še zate, ti pa le v soboto v naši majčki teči :!: spela* imamo tudi zate, ampak je majčkeno velika, ker je bila namenjena Ivici, kateri je odpovedal. Lahko pa poskusi Kairos, če tebi ne bo pristajala.
 spela*
Tilcara napisal/-a:Vreme, nič bat, bo vsak obrnil kakšen krog še zate, ti pa le v soboto v naši majčki teči :!: spela* imamo tudi zate, ampak je majčkeno velika, ker je bila namenjena Ivici, kateri je odpovedal. Lahko pa poskusi Kairos, če tebi ne bo pristajala.

O, nisem vedela za majico. Kakšno lepo presenečenje! :D
Če bo za Kairosa, še toliko lepše! :heart Če že ne bo mogel teči, da vseeno sodeluje na drug način! :clap:

Se bom potrudila po svojih najboljših močeh, to obljubim! Ne vem pa še, koliko imam teh moči. :oops:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Spartathlon Team se počasi kompletira
Tovariš Toni se še ni prijavil ...
Samota verjetno žal ne bo, ker koplje neko luknjo ...
Robokop tudi menda ne bo laufal ...
Zgleda, da bomo/imamo še plac za kakšna dva Špartanca :juhuhu: :juhuhu:

prijave je pa težko najti
:arrow: http://pohod.si/8urnitek/index.asp

in to je moj 4444 post :lol:
 ROJE
Danes sem se odločil,da tudi jaz startam v soboto.Če me slučajno kdo potrebuje v ekipi,ki bo zmagala :D :D :D :D naj mi prosim javi do večera,ko se bom prijavil,da bom lahko navedel ime ekipe.Če ne bo poškodb bom verjetno vztrajal vseh osem ur.
Lep dan vsem skupaj in se vidimo v soboto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA