Vem, vseeno sem poizkusil, ker štartam tudi prej, 4.30... pa nisem vedno sam, kdaj pa kdaj koga celo srečam... tudi jaz imam službo 8.00 v LJ, zato štartam tako zgodaj.
Da ne govorim o dveh starejših gospeh, ki jih redno srečam, na 3 ali 4 km, ki hodita v kontra smeri, torej, sta 6-7 km že naredili, vedno se prijazno pozdravimo. Svaka jima čast, štartata ponavadi 4.00 - 4.15.
Ker ciklam treninge, tečem tudi na Jošt, tam na moje veliko presenečenje mi v celem poletju ni ratalo enkrat samkrat bit prvi gor, s štarti ob 4.30, 5.00, 5.15, vedno vsaj 3, če ne več.
No, če me kdo kdaj zjutraj sreča, ni me težko zgrešit, poleg je bel švicarski ovčar (zgleda kot beli volk), naj le pozdravi

thief napisal/-a:Aleš s 5:15 si pa za večino prezgoden. Narod se ta čas pripavlja za na šiht, če pa je penzionist je pa to še spanje pravičnega...
Zdaj pa zares - jutri spet začnemo "uradne" trening teke. Ob 18 uri in do daljnega (verjetno do menjave letnega časa) štartamo na Brdu, razen, če ne bo drugače objavljeno.