Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Aleš s 5:15 si pa za večino prezgoden. Narod se ta čas pripavlja za na šiht, če pa je penzionist je pa to še spanje pravičnega...
Zdaj pa zares - jutri spet začnemo "uradne" trening teke. Ob 18 uri in do daljnega (verjetno do menjave letnega časa) štartamo na Brdu, razen, če ne bo drugače objavljeno.
Vem, vseeno sem poizkusil, ker štartam tudi prej, 4.30... pa nisem vedno sam, kdaj pa kdaj koga celo srečam... tudi jaz imam službo 8.00 v LJ, zato štartam tako zgodaj.

Da ne govorim o dveh starejših gospeh, ki jih redno srečam, na 3 ali 4 km, ki hodita v kontra smeri, torej, sta 6-7 km že naredili, vedno se prijazno pozdravimo. Svaka jima čast, štartata ponavadi 4.00 - 4.15.

Ker ciklam treninge, tečem tudi na Jošt, tam na moje veliko presenečenje mi v celem poletju ni ratalo enkrat samkrat bit prvi gor, s štarti ob 4.30, 5.00, 5.15, vedno vsaj 3, če ne več.

No, če me kdo kdaj zjutraj sreča, ni me težko zgrešit, poleg je bel švicarski ovčar (zgleda kot beli volk), naj le pozdravi :-)

thief napisal/-a:Aleš s 5:15 si pa za večino prezgoden. Narod se ta čas pripavlja za na šiht, če pa je penzionist je pa to še spanje pravičnega...
Zdaj pa zares - jutri spet začnemo "uradne" trening teke. Ob 18 uri in do daljnega (verjetno do menjave letnega časa) štartamo na Brdu, razen, če ne bo drugače objavljeno.
... No, če me kdo kdaj zjutraj sreča, ni me težko zgrešit, poleg je bel švicarski ovčar (zgleda kot beli volk), naj le pozdravi :-)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Moj "zaščitni znak" pa je mala petarda (prav tako pretežno bele barve) v obliki jackrussell terierke, ki pa me spremlja le na razgibanih gozdnih stezah in poteh.

No, nekateri se sprašujete, če tek okoli Brda ob sredah je? Seveda, do prestopa na zimski čas je start ob 18. uri, potem bo uro prej. Trajalo bo vse do pričetka Zimske tekaške lige (začetek novembra), potem pa se bomo tam potili.
Jutri jaz pridem že prej, da odtečem en krog z vmesnimi intervali.

se vidimo :wink:
To sredo bo na sporedu zadnji tek okoli Brda in tudi zadnji trening tek pred Lj-maratonom. Prvih 5 km v pogovornem tempu (5min/km), potem pa do cilja 4:00-4:10/km. Dobimo se maloprej - ob 17:30 :wink:
Naslednjo sredo bo premor (vsaj zame), nato pa se bomo do pričetkov teka na Jošt ob sredah dobili na kakem off road teku po okoliških gričkih. Bo sproti objavljeno.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA