Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

To sem včeraj dobil preblisk, da je od mojega obiska te lepe poti minilo že neverjetna (skoraj) štiri leta in da morda ne bi bilo slabo, če se ponovno najde ena dobra ekipa... :roll: . Takrat smo štartali na Trojanah, možnost je tudi kje drugje (npr. Gradiško jezero).
Ko bo odlezel sneg...

LP
Zelo vabljiva zadeva.
Sicer bolj primerna za drugo polovico marca. Je pa tako, da če boš imel zadevo za trening, ti lahko brez napora sledi le peščica tekačev. Na tako dolgi progi kot je ta, bi se s 5% boljšimi ali 5% slabšimi tekači še ujel, vse ostalo pa bi bila muka zate ali pa spremljevalce. (moj primer dražgoškega pohoda z Vencljem pred nekaj leti, ki pa je precej krajši)
Pa brez zamere, hočem namreč samo preprečiti prehudo razočaranje posameznikov.
Z moje strani odpovedujem jutrišnje potepanje po Rokovnjaški. Sem rahlo zbolel (malo povišana temperatura in želodčne težave) tako, da ne upam tvegati. Pa drugič...

Lepo se imejte
Marjan

p.s. Tone kakšna zamera neki, saj to kar praviš je v principu čisto res :wink: Sem že doživel, da sem ob sotrpinih puhal kot lokomotiva :D Po drugi strani pa tak krog lažje obrneš v družbi kot sam...
:D
Rokovnjaška je za trening primerna skozi vse leto, potrjeno na lastnih izkušnjah. Marjan škoda, da si zbolel, sem imel v mislih...No vedno imam rezervni plan. Trening v skupini je tudi prijetno druženje in običajno se prilagajajo hitrejši zmernejšim. V kolikor gre za izkušene stare mačke, tečejo svoj tempo neglede na zaostanek. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA