Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jurkokafro napisal/-a:@Roje se še vedno zbirate in tečete ali je stvar zamrla? Ta vikend sem končno v LJ in bi bil kar čas za PB popravit :)

Že 7. decembra, ko sem se nazadnje skušal udeležiti tega teka, ni bilo tam nikogar. Ker sem kako minuto zamujal, sem mislil, da so mi že ušli, toda čeprav sem šel po krajši trasi in verjetno nekoliko hitreje, kot najpočasnejši udeleženci tega teka, zgoraj ni bilo nikogar. Očitno stvar ne funkcionira več.
Stvar je zamrla,ker je bila udeležba preskromna,da bi se splačalo stvar peljati naprej.
Milk-u se hkrati opravičujem,da nisem prej sporočil,da tek odpade,saj smo ravno na njegovo prvo udeležbo mi zahinavili.
Se pa vidimo kje drugje,vsem pa želim veliko varnih kilometrov.
Roje!
Malo me žalosti, ker si/ste vrgli tako hitro puško v koruzo.
Zelo sem bil vessel, da so se te zimske lige tako dobro prijele po Sloveniji in vsekakor sem bil vessel tudi za vašo.
Nekaj bi ti rad povedal iz osebnih izkušenj.
Prvo, ne takoj obupat. Prvo leto sva bila s Sandro na štartu samo z enim udeležencem, evo dokaz. :lol:

Slika

No, danes po 5 letih nas je že 131. :laola
Start postavi oz poizkušaj ali pa se malo prilagodi udeležencem. Lahko bi dal 9 ali 10 zutraj.
Na cilju imej knjigo, spomni se pravila, v lokalni časopis daj vabilo, doma sprintaj vabila, jih splastificiraj, obesi v okoliških hribih, stezah, avtobusne postaje ... itd
Prvo leto je težko, samo če to delaš z veseljem oz uživaš v družbi in teku ti svetujem, da ponovno poizkusiš in malo dlje vztrajaš. :wink:
Liga Gameljne ne sme dobiti prizvoka tekme oz ne smeš jo promovirati kot tekmo, kdo bo boljši. Bistvo je druženje čez zimo, da ne zaspimo in se ne zredimo :lol: , in vse skupaj začinimo s luštnim pohodom oz tekom.
Držim pesti. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA