Ja takole čist na kratko ta dirka se imenuje SPARTATHLON v Grčiji, ki je dolg 246km.In prvih 85km če sem natančno napisal, moram še enkrat preverit.Te kilometre ti tvoja ekipa ne sme popolnoma nič pomagati, ker si diskvalificiran.Tako si odvisen samo od okrepčevalnic, ki jih postavijo organizatorji.Na tej dirki je že nastopil Dušan Mravlje in to trikrat nazadnje leta 1996.Zmagovalec ne dobi nobene medalje, nobenega denarja, ampak samo lovorjev venec okoli vratu

.
Sliši se smešno, ampak je popoln resnica!
Na to dirko ne moreš iti če nisi pretekel kak 100km tek pod 10urami in 30minutami.Ali da si pretekel v enem kosu na dirki 200km.To pa moraš imeti overovljeno, se pravi potrdilo iz kake dirke.
Sedaj izbiram kako dirko v bližini Slovenije, ki ima razdaljo 100km.No sem jo pravzaprav že izbral 100km dirka v Italiji ( 100km Firence - Faenza ).
Na to dirko bom šel v letu 2006.Pol bomo pa videli kako in kaj.
Ko bom pa pretekel ta SPARTATHLON tedaj se mi bo odvalil kamen od srca

.
Sedaj že malo planiram kako bi stvari potekale.Precej je pa zopet odvisno od financ, ki jih bom zbral s sponzorji.Skratka bolj detajlno se bom začel spuščati v detajle po teku 50km teku Amman - Mrtvo morje letos aprila.
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/