Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klas
Oj Blaž...smo zamudniki za na Vogel (ca.3) ....ali se mormo še dans prjavt po spletu, al lahk ju3 kar brez vsega (no z dnarjem pač) tja pridemo?

LP
Uporabniški avatar
 vrtnica23
klas napisal/-a:Oj Blaž...smo zamudniki za na Vogel (ca.3) ....ali se mormo še dans prjavt po spletu, al lahk ju3 kar brez vsega (no z dnarjem pač) tja pridemo?
LP

Lahko kar pridete :arrow: Prijave so možne tudi na dan tekmovanja / pohoda in sicer na štartnem prostoru na spodnji postaji nihalke.
Se vidimo :wink:
 klas
In je za nami tudi Gorski tek na Vogel!! :clap:

jeahh ...res zelo luštno smo se imeli...dobra volja že na startu ob spodnji postaji nihalke...da o divoti tam zgoraj - 1000m višje sploh ne govorimo.

Organizatorju SD Bohinj :clap: pohvala iza odlično organizacijo ter razvajanje (hrana, pijača, gondola dol, spiker, nagrade za vse...). 8)

Sicer pa je proga tega teka na Vogel (po žagarjevem grabnu) res razkošna: tehnično nezahtevna, brez nevarnosti padcev ali spotikov... prostora za prehitevanje dovolj (čeprav ga nisem kaj prida koristil :lol: ), nobenemu nisi na progi odveč, nobeden ni tebi...pičiš in to je to :D

...jipii bila je čista poezija globokega dihanja in nezadržnega prodora v višave... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 andrejl
Ja, res je bilo fajn. In težko. Na trenutke se proga res postavi pokonci. Kilometri ne gredo nikamor. Še dobro, da je zadnji kilometer in pol bolj human.

Organizirano je bilo res dobro. Zgoraj še tek za otroke, kjer so tudi vsi dobili nagrade.

Vsi smo se pa martinčkali zgoraj na toplem soncu. S sabo sem imel obleke za zimske razmere, smo bili pa vsi v kratkih rokavih.

Generalna zmaga Cvetu in vrtnici23. Čestitke se enkrat. Brez konkurence oba.

Kar se mene tiče, eden najlepših in najtežjih gorskih tekov. Mislim, da se bom sem še vračal.
klas napisal/-a:In je za nami tudi Gorski tek na Vogel!! ... prostora za prehitevanje dovolj (čeprav ga nisem kaj prida koristil :lol: )

Klas v elementu :D Čestitke vsem za dobro izbiro teka na ta čudovit jesenski dan :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA