Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se boš udeležil 6. zimske lige na Sv. Primoža

Itak
1
20%
Pa kaj je s tabo stari, seveda se vidimo
2
40%
Ja haloooo, kje ti živiš, pridem ja ...
1
20%
Pa normalno, da pridem
1
20%
Nekaj sem moral napisati, ker... :evil:

Ni mi prav, da obsojate oz primerjate prejšne lige z letošnjo. Dobil sem 6 mailov, od tega dva nepodpisana. Kaj je pisalo ne bom razkril, kdo je pisal tudi ne. Vseh šest mailov sem zbrisal, da jih ne bi kdaj kdo po pomoti prebral, povem pa lahko samo tole.

Že šesto leto zapored, se tri mesece družimo in uspešno premagujemo strmino Sv. Primoža. Pet let sva s Sandro in ekipo uspešno pripeljala lige do konca, na zadnji šesti ligi pa je vajeti prevzel Matjaž.
Pride čas, ko ne veš več, kako naprej, ko prideš do zidu, katerega moraš preplezati, pa nimaš volje oz. se ti ne izplača dajati energijo v to steno in enostavno se pod njo usedeš ter začneš razmišljati o drugi poti ali pa o odstopu.
Odstop ali začasna kriza. Ne,ne! Ne bo kriza, bo odstop…
To se je zadnje leto dogajalo v moji glavi in sem rekel, da se po 5. zimski ligi umaknem, prenehamo z ligo ali prepustim ligo nekomu drugemu, ker toliko energije, volje, časa in navsezadnje denarja dajati v nekaj, kar se ti povrne z »negativno« energijo...
Ga ni človeka pod soncem, ki bi to nadaljeval.
Vesel sem, da sem našel enega oz. je on videl luč na koncu tega predora, neko iskrico, ki je še tlela in je videl, da ta ogenj pa lahko še zagori in to zelo dobro in me sam pocukal za rokav in predlagal sestanek za nadaljevanje oz. vsaj pomoč pri letošnji ligi. Če sem bil pomoč, to ve samo on, jaz pa vem, da je pravi človek, da ligo vodi še dolga leta.
Res, Matjaž, čestitke, uspešno si prižgal ogenj in ga 3 mesece obdržal prižganega in bilo je lepo, razigrano, garaško predvsem pa meni osebno čarobno. Zakaj čarobno? Lahko sem spremljal pri »mojih mulčkih« hojo, tek, garanje in obenem igro. Pri Terezi in Viktoriji pa veliko jamranja, vse jih moti, vsak hribček je težak in moteč, ampak grejo, grejo in kar grejo proti cilju. V cilju pa usta do ušes, ko vidijo rezultat neskončno veselje, poštenost in iskrica v očeh, to ti ostane v srcu, ne tisto, kar dosežeš sam.
To, to sem imel možnost opazovati, ta trenutek, to leto, ki ga prej nisem videl, ko sem se boril na progi s časom 21,22,23 min, ko sem prišel v cilj sem mislil, da sem največji revež, da sem najbolj garal in ko sem bil v cilju, sem bil najbolj izmučen. Ne, šele letos sem videl, da tudi tisti, ki gredo 30 ali več, da so večji reveži, večji garači in bolj zadovoljni v cilju, kot nekdo, ki teče 20 ali pod.
Matjaž, hvala! To si mi letos dal TI, prečudovito darilo za slovo, verjemi, tega NE pozabim. Ligo sem predal v dobre, garaške in inovativne roke, predvsem pa »nekaj novega« pri ligi. Hvala.
Za vse, ki ste bili kritični do Matjaža in kako je liga potekala prej in kako sedaj, lahko povem par besed.
Vsak nov direktor, ki prevzame prestol neke firme, neke prireditve, vsak postavi svoja pravila, pravila, ki se njemu zdijo dobra in ki jim bo kos. Da, ko bo nekaj rekel, se bo tega držal, ki bo imel močno hrbtenico in »jajca« da vsakemu posebej pove, kar mu gre, brez pardona. To je meni manjkalo in to Matjaž ima. Spoštujte ga, spoštujte njegova pravila, uživajte v teku in vsaka naslednje liga bo prečudovito zimsko darilo vsakemu ligašu.

Lp Tomaž Cukjati :wink:
Tomaž lepo si napisal, ampak dejstvo je če ti in Sandra nebi začela z ligo lige verjetno nikoli nebi bilo, zato vama čestitam...... pa tudi letos si bil velik pomagač Matjažu, ki je ligo speljal z veliko energije in volje, ter lepo vključil v akcijo celo družino, kot so vsi trje mulčki, žena, tast, tašča in seveda prijatli. Najbolj me veseli da smo ligaši postali kot ena družina napoljena z veliko, veliko energije in tako naj tudi ostane...se vidmo novembra in verjetno še prej na kakšnem sestanku v Kavarni.
Tomaž, Matjaž, sploh nima smisla, da se kaj obremenjujeta.
Bilo je odločino, tako letos kot lani in še prej! :clap: (Čisto od začetka pa ne vem, ker me ni bilo zraven ...)

Tako da res - hvala za vse!
Oh ja ... Sem razmišljal ali se sploh oglasiti ali ne. Res je, da sem ligo letos vodil "kao" jaz. Je pa brez ekipe o kateri sem pisal v zadnjem razmišljanju o ligi ne bi bilo.

Škoda mi je le, da se po vsaki bitki išče krivce še naslednjih sto let. Tistih šest, ki so pisali maile Tomažu in predvsem tisti, ki se pod njih niste podpisali, ste zame "revčki". Vedeli ste kdo letos pelje ligo in lahko bi vaš pogled ali pa kakšno sugestijo z imenom in priimkom napisali na matjaz@serkezi.si. Osebno spoštujem samo takšne ljudi, s svojim pogledom in z imenom in priimkom.

Z MTOT se verjetno v marsičem ne strinjava, ima pa "jajca" svoje mnenje napisati in morda se kaj od tega upošteva. Spoštujem to.

Imam pa en predlog. Vsi, ki ste Tomažu pisali maile, da se uskladite in do konca septembra 2015 sporočite na moj mail matjaz@serkezi.si, da prevzemate vodenje 7. zimske lige. V primeru, da tega ne bo, s 1. oktobrom 2015 začne priprave na 7. zimsko ligo ekipa, ki jo je vodila letos. Želim pa, da ste potem tiho in to čisto tiho. :evil:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA