Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pumpkin
Hojla,

vlade, lansko leto sem se jaz načakala...

Drugače pa imam sama vprašanje, če morda kdo ve, kdaj bodo odprli kombinirano prijavo na Run Alpe Adria? Kot zasledujem zdaj na ita. in avst. strani, se lahko prijaviš samo na posamezen tek. Bo sploh kombi prijava?

Hvala.
Helena
Uporabniški avatar
 mitjas
Kje pa lahko preveriš uspešnost prijave :?: ne najdem...:roll:
So pa odprte prijave za kombinirano prijavo za Aple Adria pokal, meni se je uspelo prijaviti, štartnina pa mislim da je bila 98€ - upam, da sem povsod prijavljen :)
 nana
Piše, da so prijave za Alpa Adria Run zaključene in se ni možno več prijaviti.
Še vedno lahko tekmuješ za ta pokal, samo za vsako tekmo se moraš posebej prijavit. Glede na konkreten dvig štartnine (iz 75 EUR od lani na 95 EUR) tako ali tako ne bo bistvene razlike.
 Pumpkin
hojla,

vlade, jaz sem lansko leto leto čakala še en teden pred štartom, tako da so res brzinski...

Menda pa je v pokalu kar nekaj sprememb, ni skupinske prijave, ni denarnih nagrad, itd., več pa bo jasno po 16.03. ko se bo odprla prijava na LM. Takrat bodo menda dali več info tudi o AA (tako vsaj piše Timing na moje spraševanje...)

lp
 nana
Pumpkin napisal/-a:Takrat bodo menda dali več info tudi o AA (tako vsaj piše Timing na moje spraševanje...)

Mogoče si spregledala, kar sem napisala glede AA... prijave so bile že odprte (za 95 EUR), a so jih na prijavni spletni strani že zaprli. Naj še povem, da pred tem ni nič pisalo, da se bodo prijave 24.2. zaprle. Ne vem kaj se grejo. Pa s tistim dodatnim zavarovanjem za 8 EUR, tudi ne. Naj napišejo, da je prijava 43 eur in se boš odločil. Ne pa, da ti potem, ko se že prijaviš za 35 EUR, hočejo zaračunati še 8 EUR za zavarovanje, pa vsaj 1 EUR ali več za prijavo itd.
Skratka, mene so od tega teka letos uspešno odvrnili.

Takole piše glede AA:
Run Alpe Adria 01/11/2014 - 24/02/2015 95.00€
Uporabniški avatar
 darchy82
Pozdravljeni!

Mene pa glede tržaškega maratona zanima, če se da prijavit tudi na tek, ki je krajši od polmaratona, ker se počasi po nekaj letih spet spravljam v tekaško formo :wink: ?
Je mogoče to "Bavisela family"? Njihove spletne strani v italijanščini žal ne razumem preveč dobro... :?

Hvala in lep tekaški pozdrav :)
Uporabniški avatar
 RoKo
Ja, to je 7 km tek od gradu Miramare do trga Unita v centru Trsta, kjer je tudi cilj maratona in polmaratona. Precej velika udeležba.
 vlade
Tudi mene so od teka v Trstu odvrnili. Izpolnjena on-line prijava, pa brez potrditve ali odgovora.
Ko bodo spletno prijavo organizirali, kot je na primer za LM, bodo naredili velik korak naprej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA