Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V soboto in nedeljo, 12. in 13. marca se boste veščin teka na smučeh lahko učili tudi na Pokljuki. Spoznali se boste z elementi klasične in drsalne tehnike ter nato tekaško znanje utrjevali po progah na Rudnem polju.

Možna bo tudi izposoja opreme (ob doplačilu).

Cena tečaja je 6900 tolarjev za študente, za ostale pa bo nekaj višja.

Informacije: 031/390-349, www.sousport.si
Nazadnje spremenil ziga, dne 13 Mar 2005, 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Z*
Hej, hribovc, še en tečaj, pa še nobene tvoje pripombe ... :roll: :twisted:
 hribovc
Več tečajev, višja cena

Čakam na ponudbo za 10.000 tolarjev za eno uro
Uporabniški avatar
 MihaPR
lahka se zmenva, glede na moje odlično znanje smučarskega teka je vredna ura 12 jurjev, ze 2 leti isto, neglede na inflacijo. Samo zdejle mal guzva, je lih NAtaša na tečaju, tko da za anslednji teden se lahko zmeniva
 hribovc
MihaPR napisal/-a:lahka se zmenva, glede na moje odlično znanje smučarskega teka je vredna ura 12 jurjev, ze 2 leti isto, neglede na inflacijo. Samo zdejle mal guzva, je lih NAtaša na tečaju, tko da za anslednji teden se lahko zmeniva

In koga si že doslej naučil dvotaktni diagonalni korak ?
Uporabniški avatar
 MihaPR
imen se ne spomnim, rihta moj meneđer use to, tko da maš neizmerno srečo, da ti tukejle sploh odgovarjam. Pohiti, drugače bodo spet usi tremini polni.
Drugače poučujem tudi tek, samo tam je cena malo nižja, ker mi ni treba vlačit vse opreme sabo, ampak samo superge, tako da je 10 jurjev. Aja pa use cene so brez ddv, razn če se zmenva tko, brez računa.
 Nataša
:lol: :lol: :lol: :lol:

ja, hribovc, res se splača, multitaktni korak iz treh kotov naenkrat diagonalno, horizontalno...as you wish :wink:
 hribovc
MihaPR napisal/-a:imen se ne spomnim, rihta moj meneđer use to, tko da maš neizmerno srečo, da ti tukejle sploh odgovarjam. Pohiti, drugače bodo spet usi tremini polni.
Drugače poučujem tudi tek, samo tam je cena malo nižja, ker mi ni treba vlačit vse opreme sabo, ampak samo superge, tako da je 10 jurjev. Aja pa use cene so brez ddv, razn če se zmenva tko, brez računa.

bom do druzga leta premislu in počakal, mogoče kdo ponuja dražje in več . Glej ponudbo Nataše. Še horizontalno.
 Nataša
govorimo seveda o teku na smučeh. itak še nisem vidla nobenga, ki bi v luft smučal. :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zdele je posebna akcija, tko da za to ceno dobiš tud horizontalnega, to je hotla povedat . Nč čakat :D
 laufar
Hribovc, dvotaktni diagonalni, zate posebn popust! Hitr, da se ne premislm! 8)
ziga napisal/-a:V soboto in nedeljo, 12. in 13. marca se boste veščin teka na smučeh lahko učili tudi na Pokljuki. Spoznali se boste z elementi klasične in drsalne tehnike ter nato tekaško znanje utrjevali po progah na Rudnem polju.

Odkar je Tjaša postala mal obsedena s tekom na smučeh, je klicala na to številko in so ji rekli, da so primerni kandidati za ta tečaj tja do 40 let.

No, ja, punca, se bo treba kar spr'jaz'nt, pa se začet ozirat po osebnih trenerjih :ignore: :wink: :--( Sam ne vem, kva bo Lučko reku :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA