Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klatez
Sam sem se odločil, da bom svoj prvi maraton odtekel v Rimu (če bodo priprave potekale OK seveda). Termin mi ustreza, rad bi začutil občutek malo večje prireditve (mislim, da bo samo na maratonu okoli 10.000 udeležencev), ambient super (mesto Rim), ni predaleč, prijavnina zmerna, da se poiskati tudi kakšne ugodne cene prevoza in namestitve (trenutno imajo italijanske železnice neko akcijo - 15 evrov prevoz z nočnimi vlaki kamorkoli v Italiji,...).

Mogoče je majhen problem ta, da proga poteka tudi po cestah, tlakovanih z granitnimi kockami, drugače pa sem dosedaj na spletu našel večinoma pozitivne ocene tega maratona.

Več informacij na:
http://www.maratonadiroma.it/eng/home_en.asp

Ali je kdo že bil na tem maratonu?

Gre še kdo zraven?

LP,
Dušan
Uporabniški avatar
 miro
Jaz sem ga že pretekel in je eden najlepših maratonov vsaj zame. Granitnih kock niti ni ne vem koliko veliko, drugače si pa ogledaš med tekom vse -skoraj vse znamenitosti Rima.
Dobro je če si najdeš organizirano skupino , kjer si lahko dan prej ogledate Rim- posnemaj erota.
Želim ti veliko uspeha!
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Po eni strani moram priznati, da bi šel tudi jaz na ta maraton.Samo na toliko koncih enostavno ne morem biti predvsem finančno.
Mislim, da lahko samo potrdim Mirotove besede čeprav nisem bil še na maratonu, ampak mu verjamem je to resnično lep maraton.
Že vse te rimske znamenitosti.Ma kaj bi sploh govoril.Upam, da bo Ero nam prinesel polno lepih vtisov iz tega maratona in jih delil z nami potem na kaki AnaLizi.
Z moje strani ti želim, da boš uspešno in predvsem srečno prispel skozi cilj brez hujših posledic.
ČAO!
 gd
tudi jaz sem že pretekel maraton v rimu, vendar že leta 1998 (2.55.44). Trasa je popolnoma ista, ravninska, nekaj kock po mestu, ni klancev, razen na 41 oz.42 km, ko pritečeš do koliseja je manjši klanec, vendar pa si tedaj že blizu cilja. želim ti veliko uspeha pri prvem in upam, da ne na zadnjem maratonu.

lep pozdrav
 Ninocka
Vsem, ki jutri odputujete v Rim želim srečno pot in nepozabno lep maraton!

Ko bo kakšna kriza, se spomnite, da TF gente navijajo za vas! :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA