Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 nada
Če ne bo prevelikih vremenskih presenečenj pridemo tudi mi; tako da se šteje dalje: :arrow:

6. Nataša P.
7. Matjaž 66
8. SPRINTER 400
9. Nada
Uporabniški avatar
 milkec
10. milkec

Martin napisal/-a:Ker od prijavljenih poznam samo Nino, me zanima kako se bomo TF zavohal.

Osebno vem, da bom imel na sebi najmanj en rekvizit tekaškega foruma (najnovejo modro majico z dolgimi rokavi, rutko, navadno majico ali kaj drugega). To bo dol že samo od sebe prišlo.

kristina napisal/-a:Milkec,
si nekaj spraševal za prevoz. Jaz se tudi nekako ne morem odločiti če bi šla, tako, da bi bilo najboljše, da se z nekom zmenim. Bi šla lahko z mojim avtom, ampak jaz se bom mogla potem dosti na hitro v Ljubljano pobrat.
Poznava se sicer ne - a si vsaj iz Ljubljane?

can not be better! Mi je povsem vseeno kdo pelje, bi se tudi hitro vrnil v LJ, štartam pa iz LJ, čeprav nisem iz LJ! Računam na najino vzajemno pomoč!
 Nataša
Martin napisal/-a:Ker od prijavljenih poznam samo Nino, me zanima kako se bomo TF zavohal.

he he, sem prepričana, da ne bo problema. Povsod jih bo opaziti. Sicer pa svetujem še pregled te galerije http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=265

p.s. jst pa ne morem it :( vsem želim, da bi čim boljše tekli pa kvalitetno analizirali :wink:
 kristina
Milkec,
daj me kar pokliči na 031/246-426 ko boš imel čas, ker jaz do nedelje ne bom več na forumu (nimam interneta doma).
Uporabniški avatar
 milkec
Hoj! Midva s Kristino greva jutri med 8.45 in 9.00 iz Ljubljane. V avtu je še prostora za dva, če kdo hoče prevoz naj me pokliče na 041/782-929 ali pa pošlje SMS, če me tisti hip ne bo dobil!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA