Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 DrJack
Živjo!

Nikoli si nisem mislil, da me bo sms z obvestilom od banke toliko razveselil, kot včeraj.

Žreban sem bil na "loteriji" za tek na NY maraton 6.11.2016. Lani še kot gledalec, letos v drugi vlogi :D :D

Je še kdo tu, ki je prijavljen-izbran?

Let's connect? :laola :laola :clap:
Tudi sem izbran za NY-maraton, na katerega sem se uvrstil z rezultatom iz Lj.maratona lani.
Sem bil že leta 2012, pa je takrat odpadel zaradi orkana Katrine, je bilo samo 1 teden turizma po NY, upam da letos ne bo orkana ali kaj podobnega...
lp
:laola
Živjo Srečneži, jaz sem zamudil prijavo, sedaj bi pa rad ženo presenetil z karto za Maraton - ali morda kdo ve kako lahko karto kupim direktno oz. ali je možno to samo preko ITP (international travel partners)

Hvala za vsako novico in obilo užitkov v pripravah na maraton :-)

URoš
uros74 napisal/-a:Živjo Srečneži, jaz sem zamudil prijavo, sedaj bi pa rad ženo presenetil z karto za Maraton - ali morda kdo ve kako lahko karto kupim direktno oz. ali je možno to samo preko ITP (international travel partners)

URoš

Zdravo, če te prav razumem želiš ženi kupiti prijavnino za na maraton?

V tem primeru lahko uradno teče le če se prijavi v ekip TFK - Team for kids ampak morata zbrati kar nekaj denarja (mislim da 2000dolarjev) za otroke - namesto štartnine.

Več si preberi na http://www.tcsnycmarathon.org/
uros74 napisal/-a:Živjo Srečneži, jaz sem zamudil prijavo, sedaj bi pa rad ženo presenetil z karto za Maraton - ali morda kdo ve kako lahko karto kupim direktno oz. ali je možno to samo preko ITP (international travel partners)

URoš

Imaš dve opciji - charity in pa kot si sam napisal, preko agencij.
Ta druga bo cenejša, moraš pa ponavadi vzeti cel paket - z letalskimi kartami in nastanitvijo.

Ostalih opcij (odkup od koga) ti ne priporočam, da ne boš imel težav pri dvigu štartnih številk in ostalega.

Srečno vsem! Maraton, ki ga 100% ne boste pozabili zlepa :)

Lp,M.
 nana
Poskusi preko italijanske agencije No Stop Viaggi (info@nostopviaggi.it).
Jaz sem šla z njimi v London. Letalski prevoz sem si lahko uredila po lastni izbitri, sem pa morala vzeti njihovo nastanitev.

Sem bila pa s to agencijo zelo zadovoljna. V okviru tega paketa smo imeli dan prej še organiziran ogled Londona, kjer sem zvedela veliko zanimivega, zjutraj pa tudi prevoz na start. Ker ne znam italijansko, so mi vsa pisma, ki so jih poslali, prevedli v angleščino.
Na koncu mi niti ni bilo škoda dati nekaj več denarja, ker sem bila zares zadovoljna.

Vsekakor poročaj, kaj si se odločil, ker nas več, to verjetno zanima. Jaz sem pri žrebanju namreč že ene 3x zvisela, imam pa v planu NY naslednje leto.

MIROSAN napisal/-a:Tudi sem izbran za NY-maraton, na katerega sem se uvrstil z rezultatom iz Lj.maratona lani.

MIro, glej da boš prepoznaven, ko bomo navijali zate :D

URoš

Ena ponudba, ki je prišla na moj mail:
http://www.maxfunsports.com/news/2016/d ... n-der-welt

URoš

Prijateljica je šla v Berlin in Tokyo s srbsko agencijo in je z njo zelo zadovoljna. Letalski prevoz si urediš sam, hotel in štartnina ter ogledi so vključeni v ceno.

Povezava do agencije in ponudbe za New York:
http://marathon-travels.com/2015-tcs-ne ... -marathon/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA