Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

OK, kar se da na kratko : mislil sem, da sem saniral poškodbo kolena, se prijavil na UPT 100km (moja velika želja), vendar je ravno danes med treningom poškodba spet dala vedeti, da še ni čisto ok. :(

Zato ponujam sledeče : če obstaja kdo, ki bi se Pušeljca rad udeležil pa je zaradi kateregakoli razloga ostal brez prijave, naj me kontaktira na privat in mu prijavo podarim (denar me ne zanima, sem ga z veseljem dal organizatorju za pripravo tako super tekme) - seveda če je to ob tem času še dovoljeno (bi bilo treba kontaktirati vodjo tekmovanja).
Če se ne najde nihče bom namreč zelo verjetno na štartu stal jaz (ker srce še vedno pravi "pojdi probat", glava pa "preklet idiot"), ... igral želvo (in to tako v slabi formi), in verjetno po 20-30km šepanja tudi odstopil, ali se zakotalil dol po klancu na Durnik, ter upal da ne zakompliciram zadevo s kolenom še bolj kot je že :)
Zato grem po logiki - boljše en fit dec/baba na štartu, ki bo dal(a) vetra ostalim udeležencem, kot na pol poškodovana želva z zelo majhnim upanjem da bo videla cilj (če ne koleno me pa metla našeška :) ).

Ekola. Kakšen junak ali junakinja ki bi me rešil(a) te zadrege?

Lep pozdrav vsem,
Marko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA