Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
jaz pa pridem in nč ne prnesem in nč nočem od vas. razen mal dobre volje :lol:
Uporabniški avatar
 eelah
Lučko, za Šika imamo klobaso :wink:

Pa družil se bo lahko s tole labradorko v slikci 8)

Upam, da bo sonček in da se slabo vreme prestavi na ponedeljek!

In se vidimo! :D
Uporabniški avatar
 ali
Če bo le vreme v redu, vsekakor pridem. Pred dvema mesecema sem začela svoje maščobice premetavati po tekaču na fitnesu in zdaj z zadovoljstvom ugotavljam, da je opazen nek napredek. Malo mazohistično razmišljam, da bi poskusila (počasi, ane?) preteči kar tri km :shock: :wink: Na mašini že gre, ampak predvidevam, da bo zunaj druga pesem? :) Pa da vidimo.

Psička žal že nekaj časa nimam več, ampak punce, ki si prizadevajo, da bi zavrženčkom izboljšale življenje, vsekakor 100% podpiram.

Lp
Uporabniški avatar
 mirko1
ali.čestitam za tisočo članstvo v TF
sedaj pa teči :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 ali
mirko1 napisal/-a:ali.čestitam za tisočo članstvo v TF

A res!!! :D Jippi!

Tekla sem zjutraj, raje ne pretiravam, da me ne bo minilo :wink: V nedeljo bom pa napela vse moči in poskusila 3 km premagati brez hoje vmes... velja? :D

Lp
alitatisoča
 Lučko
Smo imel danes mal priprav na srečanje z izbranimi pasjimi puncami TF-ja. Tko nekak bom zgledu, da me boste v nedeljo lažje prepoznal :arrow:
Slika
pa še iz profila :arrow:
Slika
Hov se v nedeljo vidmo
ŠIK :lol:
Uporabniški avatar
 dusan
O Šik, ali ti tud prideš???

Joj, če bo moj Master pri času in volji, pridem tudi jaz.

Se že veselim najinega ponovnega srečanja.

Tvoja Capika

Slika
 Ninocka
Ko sem zagledala Šik-a sem že začela spreminjati vikend plane. :P Kakšen catrkast kuža! Se bom res zelo potrudila, da pridem vsaj pozdravit vse kužeke (in seveda tudi ostale udeležence prireditve :wink: ).

Ali, dobrodošla na forumu! Čestitke za prve tekaške korake. Verjamem, da boš v tekih "brez mašine" in v družbi TFjevcev še bolj uživala. :P
Uporabniški avatar
 eelah
:lol: heh, heh, frajerji s kapcami!
Forumske bejbe rajš kr k men pridte!

Slika
Uporabniški avatar
 ali
Ninocka napisal/-a:Ali, dobrodošla na forumu! Čestitke za prve tekaške korake. Verjamem, da boš v tekih "brez mašine" in v družbi TFjevcev še bolj uživala. :P

Hvala, Ninocka :P
Tako, moj prvi tek zunaj je mimo in z veseljem poročam, da je fitnes očitno pomagal. Zmogla sem enakomeren zmeren tempo... potem me je nek vrag na koncu pognal v šprint, pa sem ugotovila, da je do cilja še cca 200 metrov. Manjša krizica, ampak je nato šlo v počasnejšem tempu (in ne najbolj elegantnim sopenju) še tisti košček poti. Baje je bilo vse skupaj dolgo cca 4 km? Kakorkoli, cilj (preteči progo brez vmesne hoje) je bil dosežen, Repkov sklad pa je malenkost bogatejši :wink:

Aja, še ena blazno pozitivna reč - kolena se mi niso nič pritožila :D Kaže, da jih je fitnes dovolj utrdil, nove superge pa krasno blažijo.

Lp
Ali
 Lučko
:shock: Smo se preselili. :mrgreen:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 20 Mar 2005, 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
 laufar
Ejga, Lučko, tale tvoj pes je pa z vsakmu intervju naredu! :lol:

Sam nkej druzga, a gospa Helena Žigon je še kr aktivna? BRAVO!
 Lučko
Ejga, Lučko, tale tvoj pes je pa z vsakmu intervju naredu!

On z vsakem, jz pa z vsako :lol:

Sam nkej druzga, a gospa Helena Žigon je še kr aktivna? BRAVO!

Ja gospa Helena je še fino aktivna :cast: , pride skor na vsako veliko tekmo, dobrodelne teke pa tud ne zamudi. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA