Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Valentina, nič kaj z veseljem ne grem na jutrišnjo tekmo, kajti domačnost do nje ti pokvarijo že v razpisu, ko ti za štartnino ¨dobrodušno¨ nudijo tudi štartno številko, miselnost, da tekači dajo obrt nazaj že pri pedesetih,, in te dotolčejo z limitom,,da se ja ne bi kakšen sivček pojavil na štartu.
Mislim, da bom v Janezovi Zimski ligi veliko bolj z veseljem mlel strmino proti Plaži...
Pridi navijat, mogoče pa s tvojo pomočjo le ujamem tisti dve uri. :?
 milk
TONEK napisal/-a:Valentina pridi navijat, mogoče pa s tvojo pomočjo le ujamem tisti dve uri. :?

Mislim, da tako slabo ti pa še ne gre, da nebi prišel do Zvoha pod dve uri. Na zimski ligi si me nekajkrat celo prehitel ali pa si bil tik za mano. Moj najboljši čas po tej trasi, kot gre tekma, merjen od začetka makedama (kot se začne liga), je 1:12', kar pomeni, da bi bilo od žičnice kjer naj bi bil start teka, še vedno pod 1:15'. Če mi gre slabo, še vedno pridem pod uro in pol. Okoli dve uri pa ponavadi rabim pozimi, ko je na trasi sneg. Zadnje čase greš res nekoliko počasneje, zato mislim, da bi moral biti tvoj čas okoli 1:35'.
 TONEK
Mile, spet nakladaš!
Pred tabo sem bil v cilju, ko si ti za četrt ure zamudil štart :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA