Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Loni
Smo jo samo videli od daleč. Moj sotekač je bil še optimisitčen, rekoč, saj bo malo nižje. Je ni bilo. In nikjer niti besede o tem, zakaj so nas usmerili mimo. Če so mislili, da nam delajo uslugo s tem, da so nam odrekli nekaj višincev, so se krepko zmotili. Ko sem samo postavila vprašanje na FB strani, so ga gladko ignorirali (izbrisali).
Jaz navadno ne kompliciram, pa tudi imela sem s sabo toliko kot da grem vsaj na 100tko, ampak ni fer do vseh, sploh ker ni bilo o temu govora nikjer.
 nana
majcka napisal/-a:
Loni napisal/-a:Še en minus, kratkašem so odrekli okrepčevalnico na Oprtalju.

Kako to misliš odrekli??? V roadbook-u je vrisana. A kar ni je bilo???

Tudi jaz se običajno ne pritožujem, ampak če so Lonin komentar res zbrisali iz FB, pa moram tule to dodat...

Res se prav neverjetno sliši, da te popišejo in usmerijo konkretno mimo. Jaz sem imela tudi precej stvari s seboj, ampak ne tistega, kar bi tam dobila (ker to sem pričakovala in nisem tovorila s seboj). Počasnele vedno čakamo te okrepčevalnice in nekaj mojih sotrpinov se je kar konkretno razburilo, ko smo ugotovili, da smo jo zgrešili ;)
 TONEK
Ni problema, dami. Množičen protest na FB bi sigurno zalegel, Alen se često oglaša na njem. Jaz mu bom pisal tudi osebno, potem ko po pošti dobim (če dobim) podelitveno kramo. Letos je upošteval mojo lansko pripombo s kilometrskimi oznakami ob poti in jih namestil.
Poleg naštetih, je imela sama organizacija kar nekaj kiksov; dodatno plačilo osmih evrov, narobe obrnjen višinski graf na štartni številki, 5 litrske plastenke, da si vode ne moreš sam nalit, 100 metrov pod okrepčevalnico, kjer niso imeli ničesar ampak samo odlično mrzlo vodo iz pipe na dvorišču, bi lahko naštimali dvometrski štrik, da se spustiš s terase (vinograda ali sadovnjaka), ker mojim telečjim nogam skoka ne morem več privoščit...
Uporabniški avatar
 tadejz
Niste poslušali organizatorja, ki je par minut pred startom po ozvočenju razložil, da ima 42km trail svojo okrepčevalnico in da gremo mimo glavne. In res je bila tam pred levim ovinkom (s ceste na makadamsko pot). Sicer se sam nisem ustavil tam, ampak okrepčevalnica je bila.
 nana
Tadej, že verjamem, da je tako... ampak nas je organizator poslal drugje. Jaz (in še kdo), ki sem bila prvič, se pa v tistem trenutku nisem ukvarjala s tem, ali sem okrepčevalnico mogoče že zgrešila... kako pa naj bi to pravzaprav vedela. Če mi nekdo od organizatorja pokaže, kam naj grem, se tega pač držim in ne soliram ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Okrepčevalnico sva videla tudi midva, a so naju poslali na makadam pred njo, nisva imela izbire. . Je pa prišlo je opravičilo organizatorja:

Nitko nije savršen pa tako nismo ni mi :(

Koristim priliku da vam se ispričam za nedostatak okrjepe u Oprtlju. Vrlo iskreno, došlo je do nesporazuma u komunikaciji s okrjepnom stanicom u Oprtlju. Trebala je biti opremljena sa svom potrebnom hranom i pićem, kad smo saznali za fail, već je bilo kasno i nismo stigli reagirati.

Imate pravo da se ljutite, a ja vam svečano obećajem da će sljedeće godine okrjepna stanica Oprtalj imati sve što treba i puno više!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA