Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 thief
ŠD Divji zajci držimo obljubo in pred vami je vabilo na 2. Jošt trail tek. Kot smo že napovedali, smo tokrat izbrali nov - spomladanski termin. Tako se bo dogodek odvijal že 22. aprila. Prvi tek so udeleženci pohvalili kot izjemno lep trail. Razlik ne bo, razen, da bo tokrat dišalo po pomladi :wink: .

Vabljeni!

Razpis

Prijavnica
logo_jost trail_m.jpg
logo_jost trail_m.jpg (37.28 KiB) Pogledano 7483 krat
Uporabniški avatar
 thief
Še dober mesec nas loči do 2. Jošt trail teka, po mnogih ocenah eden lepših in težjih pri nas na razdalji 10 km. Trasa je precej razgibana saj je treba premagati preko 800 m višine in 400 m spusta.

Organiziran bo tudi trening - ogled trase in sicer:
8.4. in 15.4. 2017 obakrat ob 9. uri na lokaciji starta (parkirišče pod daljnovodi).

Razpis
Prijavnica
Trasa
Fotogalerija trase
logo-jost trail_divji zajci.jpg
logo-jost trail_divji zajci.jpg (40.28 KiB) Pogledano 7019 krat

Vabljeni!
:laola
Uporabniški avatar
 thief
Kot je bilo že napovedano - to soboto, 8. aprila je organiziran voden ogled - trening po trasi Jošt traila. Dobimo se ob 9 uri na startnem mestu (pod daljnovodi). V kolikor bo potrebno bosta oblikovani dve skupini - prva v tempu nekje 1:30, druga 2:00.
Vabljeni vsi, ki se imate namen udeležiti tekme, kot tudi ostali. Navsezadnje je to odličen trail trening...
:laola
 TONEK
Še štirje dnevi. Kje ste, udeleženci KZTL?
 TONEK
Obeta se lepa tekma v odličnih vremenskih pogojih. Na štartu malo hladno, vendar bo strmina hitro poskrbela za pravšnjo temperaturo. :D
Uporabniški avatar
 thief
2. Jošt trail je za nami. V idealnem vremenu se je letos tega izziva lotilo 41 tekmovalcev. Konkurenca je bila letos precej hujša kot lani. Miran Cvet je upravičil vlogo favorita in zmagal z naskokom. Krepko je tudi izboljšal tudi dosedanjo znamko najhitrejšega časa. Letvica je zdaj na 54:38. Pri ženskah je bila s časom 1:10:59 najhitrejša Tina Klinar, sicer tudi zmagovalka zadnje Kranjske zimske tekaške lige, ki je prav tako močno popravila lanskoletni čas žensk.
Čestitke vsem tekmovalcem, kot tudi organizatorjem :clap: :clap: :clap: .

Rezultati

Kmalu sledi še fotogalerija...
 TONEK
Kot sem predvideval, tako je tudi bilo. Divji zajci so mi čudovito popestrili današnji dan. Na dobro znanem štartu KZTL pod daljnovodi je bilo zjutraj že kar živahno, saj sem prišel med zadnjimi. Janez z mikrofonom v roki je postal že pravi profesionalec , vsakega pozdravil in dvigoval napetost. Žal vseh prijavljenih ni bilo, kljub množici tekem ta vikend se nas je zbralo čez 40 gorcev. Zopet se je potrdilo dejstvo, da obstajata dve vrsti organizatorjev tekem. Tistim, ki spadajo sami med tekače, organizacija dobro steče in vedo, katere zadeve so pri teku pomembnejše, tadrugim je pa samo važno, da je poln njihov mošnjiček. Kot rečeno, vse je klapalo, Ivo je izbral fantastično traso, označeno v nulo, tako, da sem se na momente počutil, kot bi bil na nedavni tekmi v Istri, toliko zastavic je bilo ob poti in ni bilo nevarnosti, da bi zašel, saj so mi tekmovalci kmalu po štartu ušli, tako, da sem večinoma tekel sam. Prevladovale so ozke planinske stezice (kar imam najraje), nekaj kolovozov, asfalta pa 36m :D . Malce sem razočaran, da je bila to zopet ena od tekem, kjer sem bil najstarejši. Vsaj toliko časa bom še prisoten, da lovim dvojni Miranov čas :mrgreen:
Drugo leto pa spet.
Še prej pa 100 UTVV.
Uporabniški avatar
 Franci65
Poleg odlične organizacije in dobrega dela vseh prostovoljcev
bi rad pohvalil tudi golaž v cilju, tako po kvaliteti kot količini.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA