Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nisem imel sicer namena še kaj dodati, pa sem bom vseeno še enkrat oglasil.

Rok je še mlad in naiven, še vedno se veliko uči, verjetno se bo po tem medijskem linču tudi kaj naučil glede svojih javljanj na raznih forumih, sploh pa ne dvomim, da bo še naprej tako pridno treniral kot je dosedaj, saj je v enem letu odkar trenira, neverjetno napredoval. Zgolj z rezultati bo lahko nekaterim strokovnjakom in pametnjakovičem lahko zaprl usta.

Veliko trdne volje, poguma, sreče in izpolnjenih sanj mu želim.

Lp, Uroš
Rok, mogoče o tvoji samohvali kdo ve povedati kaj več, kot je prebrati v tej temi, za tole pa vse čestitke. Tako za pogumno napoved rekorda, ki se je izkazala za pravilno in je popestrila tole temo, kot tudi za pokončno in umirjeno odgovarjanje na nepotrebne napade. Lovljenje rezultata je pa lahko lepa motivacija, četudi rezultat marsikomu (niti najbrž tebi) ni niti glavni, niti edini motiv.
Rok, tudi jaz ti želim veliko uspehov. Pa kar pogumno še naprej napoveduj rekorde... Je že tako, da Slovenci pač ne smemo izreči dobre besede o sebi. Vsi skeptiki - poskusite se glasno pohvaliti, kot npr.: "Sem dober tekač...", "Znam...."... Slovenci tega sploh ne znamo - dokazano. Na LM napovedujem čas pod 2.00 LP :wink: :laola
Meni se zdi, da si tekmovalec pri 18ih letih in s takšnim časom bolj zasluži pohvale kot pa graje. Vsi poznamo nekoga, ki je hitrejši, boljši, višji, močnejši...kaj pa mi sami? Jaz pri 18ih nisem niti približno tako hitro tekel pa tudi zdaj ne in verjetno nikoli ne bom ampak itak mi ni to cilj. Važno je da uživam. Bo pa fant z leti tudi pridobil izkušnje iz verbalnega komuniciranja in bo znal besede bolj spretno obračat :D .
[quote="shepc"]Jao Puhi, ti ga pa sekaš... Ne treniraš klanca... letos na SP v GT sem imel priložnost govoriti s Belgijskim glavni trenerjem, ki mi je povedal, da je bil njegov varovanec JOLY Jente tretji v kategoriji mladincev. Ampak pojnt je v tem, da ta atlet živi v zahodnem delu Belgije, kjer ni niti enega hriba, sama ravnina. Fant je treniral samo na ravnini, na kvalifikacijah osvojil 1. mesto in se uvrstiu na SP, kjer je osvojil kolajno. Nato je še dodal, da je bil prav ta atlet tudi 3. na EP v Bolgariji letos. Sicer pa se mi zdi, da je kar nekaj atletov, ki so kot gorski tekači zelo uspešni tudi na ravnini in krojijo državni vrh (Kosovelj Mitja in Mateja, Krkoč, Oblak P. in še nekateri).

Ko pa že govorimo o talentih, če samo spomnimo, da smo nekaj let nazaj osvajali medalje na SPji (Kosovelj, Lamovec, Kosovel, Krkoč...)... To so bili dejansko talenti, ne pa Puhi, ko še na navadni tekmi v GT za pokal Slo ne pride med prve 3., kaj šele, da bi se letos uvrstil v ekipo za SP. Lepo vas prosim no...

Puhi, pokliči me, ko boš imeu 10km 31:23 oz. 14:45 na 5km, kot ima najboljši slo mladinec. Rezultati vaških lig pa tudi slučano niso merodajni. Lokalni heroj je lahko vsak, globalnih je pa zelo malo. Dobrodošel na izbirni tekmi za EP v krosu, če si dober se boš lahko izkazal. Pa veliko sreče!

No tale naš lokalni heroj Puhi, oziroma udeleženec vaških tekem ( mogoče bi bilo bolje ne nastopiti v svojem kraju), je danes odtekel na eni lokalni tekmi v Ljubljani na 21 km slabih 1.13.08 in osvojil zgolj 8. mesto absolutno....med koliko udeleženci?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA