Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tudi o letošnjem gorskem maratonu, o gorskotekaškem prazniku oz. festivalu, ki se bo odvijal ta vikend, je bilo seveda prelitega že veliko črnila:

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=43&t=26360
Tonek! Sama zadevšna se po novem kliče Podbrdo trail running festival.
Kar pa je po angleško....zato si nalimal angleški link, kajneda, Tonek.... :lol:

Kar se pa tiče debatiranja... če bi bla jast na frišno prjavljena, vem, da bi stalno nejki na forumu cvikala, kaj bo, če bo... da bo... :shock:
Sam, jast sem bla že tri bote... ( no, štiri, če bi blo) in zdej že znam. :D
Drugi pa, zgleda, tudi. :shock:
Majči, jast že zdej držim pesti zate.... no, čaki, sam da še to napišem... zdej pa. :lol: Ups, čaki sam še to, pol pa...res držim! :D
Tonek, ti pa, stara đomba.... piece of cake.... po angleško :lol:
Maja, zgoraj desno so tri zastavice, prva je slovenska-za pismene :lol:
Vencelj, raning festival - a ti to zveni kaj domače? Še Baško grapo naj potujčijo :roll:
Se vidimo ob štirih v cilju :?: :!: :?
He-he-he.

Lepo mi bodi. :laola

Mene lahko kje na tvojem koncu srečaš kvečjemu proti večeru, ko bom že letala za mojim možem, ki bo tudi na 100-tki. Menda v Železnikih že pridem v pomoč in podporo.
Kaj je šel Tajming že na morje?
Al ga je Jožko premalo plačal in se za rezultate lahko obrišemo pod nosom, ter še naprej nazdravljamo Zaklan@ prvakinji. :evil:
TONEK napisal/-a:Kaj je šel Tajming že na morje?
Al ga je Jožko premalo plačal in se za rezultate lahko obrišemo pod nosom, ter še naprej nazdravljamo Zaklan@ prvakinji. :evil:

Maji je to ziher všeč. Samo najbrž ne ve, da je zmagovalka?! :laola :laola Bravo Majo!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA