Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

2.Mariborski tek
Kraj: Maribor, Mariborski otok
Datum in čas: sobota,9.04.2005 ob 9.00

Prireditelj: Atletski klub Poljane
Tek sodi v sklopu tekov za Štajersko - Koroški pokal
Štart-cilj: kopališče Mariborski otok
Dolžina proge:moški 12km (2kroga) , ženske 6km (1 krog)

Štartnina do 7.42005 -1500 SIT kasneje 3000sit

Informacije :041-262-300 Herga Robert
041-554-558 Rudelič Robert

kaj več pa na http://www.atletski-klub-poljane.si/dok ... k_2005.pdf
Nazadnje spremenil dragons, dne 09 Apr 2005, 21:28, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 lojzeP
tale dirka pa tudi mene privlači - smo se že nekaj menili .... :D
Uporabniški avatar
 Veggie
lojzeP napisal/-a:tale dirka pa tudi mene privlači - smo se že nekaj menili .... :D

@Lojze

Hm........ Le zakaj :?

:lol: :wink: Khm..... :twisted:
 Lučko
lojzeP napisal/-a:tale dirka pa tudi mene privlači - smo se že nekaj menili .... :D

Veš Lojze mene tud hudooooo zanima zakaj tebe tale dirka (glih tale :twisted: ) privlači :shock: :arrow: pol me še močno hudo firbec matra, s katerim si se ti o tej "privlačni" dirki menu :shock: :roll:
PS
Drgač maš pa prou, tud tale dirka mene privlači, to pa zato, ker v Mariboru še nisem laufu, pa *zvezdice* bom vidu, pa znak za Lublano bom vidu, pa... :lol: :wink: FUUUUULLLLLL me privlači :rol:
PSS
A se bomo kej menl :wink:
PSSS
Uf, sem se oddahnu :roll: štart je ob 11 uri :lol: (od 9 ure je dvig številk)
Uporabniški avatar
 Veggie
Bomo skupaj trimckali, ane Lojze? :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Veggie
PS. Lojze, pa pripelji se Ano in Stacio :wink:

@Lucko
Pred tekom ni dobro ga :beer: (vsaj tak ne :arrow: :toast: ) Tak da tisti dve uri do enajstih.......... :nono:

:D :D :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Lučko napisal/-a:tale dirka mene privlači, to pa zato, ker v Mariboru še nisem laufu, pa *zvezdice* bom vidu, pa... :lol: :wink: FUUUUULLLLLL me privlači :rol:
PSS
Uf, sem se oddahnu :roll: štart je ob 11 uri :lol: (od 9 ure je dvig številk)

Kompa, možda i ja dojdem :lol: . Mariborske * već dugo videl nisam, pa i to bilo dobro. :piti: :toast:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lučko - da bist ajn groser špilferderber ( partibrejker po litijansko ) :twisted:
 Lučko
Veggie napisal/-a:@Lucko
Pred tekom ni dobro ga :beer: (vsaj tak ne :arrow: :toast: ) Tak da tisti dve uri do enajstih.......... :nono: :D :D :wink:

Ah dej no Veggie, glih pira ne bom, ampak en encian bo pa padu :oops: :wink: Kva pa je to za tazga deca (ksm jz) en tamal encianček :arrow: sej veš vse za zdravje :oops: :lol:

marathon95 napisal/-a:Kompa, možda i ja dojdem . Mariborske * već dugo videl nisam, pa i to bilo dobro.

Ajde kompa dojdi :wink:

lojzeP napisal/-a:Lučko - da bist ajn groser špilferderber ( partibrejker po litijansko )

Dej Lojze ne po litijansko pisat :evil: , sploh ne vem kva si hotu povedat :roll: :--
Uporabniški avatar
 Veggie
"da bist" (?) :arrow: "du bist" ali "da ist".........

(ali "ich bin".........?)

:twisted: :twisted:
Nazadnje spremenil Veggie, dne 23 Mar 2005, 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Veggie
Aja, Lucko, se to:
ne bi ti raje z encijanom okoli skakal pred tekmo........ Bi mene ze od hlapov pobralo :roll: :oops:

8)
Uporabniški avatar
 MatjazV
V Mariboru sem tekel že lani. Dobra organizacija in zelo lepa in zanimiva proga. Priporočam!

Kaj več o progi in vtisih lahko preberete v lanskoletnih poročilih.

Načrt proge Slika

Štart je na kopališču Mariborski otok, od koder proga poteka po poteh do elektrarne Mariborski otok in čez elektrarno na pešpot ob desnem bregu Drave do Studenške brvi. Po prečkanju brvi zavijemo na asfaltirano pot na levem bregu Drave do Koblarjevega zaliva in nato dalje do Mariborskega otoka v še en krog (12 km) ali pa v cilj na kopališče (6km).

Predlagam, da se dogovorimo glede prevoza na relaciji LJ-MB-LJ.

Če ne prej, se vidimo na tekmi.

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 Z*
Za vse tiste, ki ne veste točno, kje je startno mesto (ni tam kot lani!)..., da se ne boste vozakali skozi center, prilagam opis poti do Mariborskega otoka - iz smeri LJ.
Mariborski otok je 3 km izven Maribora, smer Dravograd. S hitre ceste zavijete :arrow: za MB-jug; za križiščem za Obi/Rutar se usmerite :arrow: proti mestu (ta del tako poznate!). V križišču (pri Merkator centru in Baumaxu), kjer je desno za Ptuj/H/Zg, Avstrijo, zavijete :arrow: levo na Tabor (mimo Merkator centra, po Cesti Proletarskih brigad) in vozite naravnost skozi vsa križišča do novega krožišča, ko naravnost ni možno, in greste :arrow: desno, smer Dravograd; spet naravnost skozi križišča, preko Drave čez Koroški most. V krožišču :arrow: levo proti Dravogradu (mimo študentskih domov in Pedagoške fakultete, mimo Fontane, tu se konča Maribor), do prvega naselja - KAMNICA. V prvem križišču :arrow: levo navzdol proti gozdičku. Čez 500 m je ogromno parkirišče in vhod na Otok. Če se vam prej v mestu kje zaštrika, se držite smeri Dravograd, v Kamnici dol!
Tako, upam, da je razumljivo. Dobrodošli na Štajerskem! :laola
Uporabniški avatar
 INOT
Le prite le prite v Maribor,da boste videli v katero smer teče Drava.Bojim se edino,da bo slabo vreme,Vsaj takšno je napovedano.Mogoče pa bo le šlo.
Uporabniški avatar
 lunca
Kako pa to, da je letošnji tek dva meseca prej kot lanski? :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA