Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#362415
Tudi za jutri, na dan tekme bo super vreme. Kdor ne gre nad 2000 metri izzivat plazov, je lepo vabljen, da pride navijat na hrib čarovnic. Vsaka vzpodbuda ob poti nam bo dobrodošla. Pot je v celoti kopna in suha.
Vabljeni!
#362417
Še malo pa se bo sprožila štartna pištola. Držmo pesti in navijamo za vse udeležence in obiskovalce. Tonek, držim pesti da bo "sedmica" in s tem tudi stopničke v kategoriji. :-- Jaz že od Rašice ne uspem oddteči enega teka brez bolečin, tako da se bom odpravil po domačih kolovozih v malo bolj uživaškem tempu. Moram se sprijaznit, da jih nimam več 25 in sem sedaj bolj občutljiv za različne stresorje.

Lep pozdrav in naj vam "šiht" hitro mine.

:laola
#362426
zz topka napisal/-a:Zebe vas ne... najbrž? :D
Jast tudi navijam za vas...iz kavča... sem bla včeri na hitrco neki na očeh operirana, pa sem danes ko cuna... ne vem, al zarad operacije, al sem kej fasala :mrgreen:
Bem, zdržte še malo!!! :laola


Topka...hitr se pocajtej......"tvoj" te čaka. :heart :heart :heart :heart
#362434
Ni nas zeblo.
Nasprotno; ves dan nas je grelo toplo sonce, še bolj pa dobra volja vseh; srčnih organizatorjev in prostovoljcev ter udeležencev tekmovanja (ki ga sploh ne občutiš kot tekmovanje, ampak bolj kot prijetno druženje s fejst ljudmi).
Nikoli si nisem mislila, da se bom udeležila take prireditve, vedno se mi je zdelo več vzponov na isti hrib v enem dnevu malo "vesoljsko", celo mučno!
Pa je "Enka" vztrajala in vztrajala, kako je lepo.
In je bilo fenomenalno!
Še danes letim na krilih sreče (še dobro, da letim, ker hodim malo težje ;)
Lepo je bilo srečati stare znance in prijatelje, spoznati nove, občudovati legendarne "norce", ki so zmogli 6,7,8, celo 9 vzponov, pasti oči na vse strani čarobne Slivnice ... in grizljati vse te nore dobrote na okrepčevalnicah!
Hvala in čestitke vsem.
#362458
Prav lepa hvala. Kot da je čarovnice preganjal samo Tonek :?
Bi z veseljem napisal poročilce, polno pohval, pa čakam na uradne rezultate. V navedenih je očitnih kar nekaj napak.
#366347
Nostalgija po lepi tekmi. Nič ni več tako, kot je bilo. Snega ni niti za vzorec, koča zaprta, ker se vsi oskrbniki bojijo coprnic, :lol: še PeakCheck je prejšnji teden crknil in sedaj od mnogoštevilnih deluje le še na Primoža. :(
#368114
Danes bil zopet v gosteh in to v rekordnem času. Škoda, da Peak check deluje le še tu in na Primožu, saj je tistim, ki nimamo Strave kar v pomoč.
Lep coprniški pozdrav in OZ!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA