Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 milk
#370859
TONEK napisal/-a:Mile, samo ta tek je.
A na Šmarki si se pa zgubu? :(

Mislim, da si pred kakim mesecem pisal kako fajn je bilo na teku na Bibo pl.
16. 10. pa je objavljen 1. tek na Bibo pl., to mi je malo čudno.

Na Šmarni g. res nisem dosegel vrhunskega rezultata, toda objavljen čas je najbrž tisti, ko sem zapuščal ŠG in se odpravil domov! Upam, da bodo rezultat popravili, saj nisem edini, pri katerem so napravili napako. Tudi Macuh ni tekel 50' itd...
Moj čas je bil 33'37, Macuhov pa 36'48. Ker sem bil šele četrti v kategoriji, ta napaka ni bila ravno usodna.
 TONEK
#370860
Ja, Peter se je pritoževal, da so ga zaradi emšota avtomatsko vrgli na takratko progo, čeprav bi rad tekel tadolgo.
Tisti tek na Bibo je bil samo za pokušino, zdaj bo šlo pa zares.
Le pridi, organizira ga Zvone. Za malco bo divjačinski golaž. :D
 milk
#370872
Sedaj sem šele ugotovil, da gre trasa očitno okoli po cesti. Če bi to vedel, se najbrž nebi prijavil. Če bi šlo direktno po poti, bi bila trasa polovico krajša!
Lahko pa bi, da bi ohranili enako razdaljo, tekli po poti, do doma na Menini planini.
 TONEK
#370884
Tud' jaz sem se opekel, Mile. Zvone me je močno razočaral. Cestni tek in namesto, da bi bil cilj pri koči na Bibi planini, (ali Menini) se vračaš na štartno mesto, kjer je cilj. Fuj. Prvič, zadnjič in nikoli več. Turizem svoje vasi naj si umisli na kakšen drug način, ne pa da smo žrtve tekači.
 TONEK
#370911
Ja, Valentina. Tako malo. V želji dobre organizacije so kratko malo pop...li. Od Bibe planine ni ostalo niti B-ja. Ker so pristopili h kamniškem pokalu, je od prvotne zamisli ostalo samo štartno mesto, ostalo je vse obrnjeno na glavo. Namesto po planinski stezici, smo tekli po cesti, polni listja, vejic in šodra, ki je bil posebno pri obratu, pri spustu zelo moteč. Bibe planine nismo videli, jaz razen nekaj prvih minut tudi sotekmovalcev ne :D , po gozdni cesti sem sam počasi pripujsal do cilja, kjer so imeli okusen čaj, hruške in golaž. Prijazni ljudje, kjer me naslednjič v primeru iste trase ne bodo več videli.
Še najbolj prav je naredil Mile, ki je s seboj vzel kužka, odtekel po dolgi trasi in po svoje izkoristil lep sončen jesenski dan.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA