Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#371041
Si pa pohitel, Ivo!
Le kdaj se ti bomo oddolžili za tvoje velikansko in ažurno delo v Ligi.
Včeraj je bilo zopet zavidljivo število udeležencev na ta strm in zahteven, vendar prijeten hrib. Pogoji za tek v zimskem času so bili super, žičnica za povratek v dolino žal ni delovala. Zamisel o predčasnem teku za počasnejše seniorje je na mestu, saj si večino teka sam s sabo, stalno pa te preganja misel, kdaj bo prvi iz elite pridrvel mimo tebe. Približno enak občutek kot na 'krilih za življenje', ko te prehiti organizatorjev avtomobil. :D No, v odsotnosti Timoteja je bil ta avtomobil zimzeleni Simon, ki kljub Abrahamu niti malo ne popušča. Ugotavljam, da sem v desetih letih zaostal za deset minut, če bom v naslednjih desetih za dodatnih deset, se niti malo ne bom pritoževal :lol:
Ker se je vsem mudilo domov kuhat nedeljsko župo, sem v krvavški idili 'na plaži' ostal sam in užival ob piru na toplem soncu.
 TONEK
#371047
Je jutrišnja trasa na Mohor kaj zasnežena?
 TONEK
#371048
Je že zgažena. :D
Ivo, hvala ti za družbo ob povratku. Tonetu pa za pijačo in fige v cilju.
 TONEK
#371081
A je cesta skozi Mače do parkirišča že prevozna?
 janezu
#371084
cesta do parkinga asfalt in prevozna,do potoka pa samo4x4 in službeni :D pot skoraj kopna,snega 5cm zgoraj,bolj pazljivo pa navzdol
 TONEK
#371089
Prav zares, Janez! Na ligi se vas je izoblikovalo kar nekaj seniorjev, ki dosegate zavidanja vredne rezultate. Če omenim samo enega izmed vas, gospoda Rupar Franca, ki je na pragu 74. pomladi. Nad 800 višincev je v zimskih razmerah premagal v uri in petih minutah. Kapo dol. Tretjina njegovih vrstnikov hodi lahko le še po ravnem...

Ja, super tekma je bila. Žal nekaj manjša udeležba, mogoče zaradi obetanega mraza, ki pa ga ni bilo. Ravno tako ne snega, tistih nekaj cm je poskrbelo, da je drselo, posebno ob povratku. kjer sem se razveselil srečanja s starimi znanci Tonetom, Francijem in Borutom.
V nedeljo Jošt, v ponedeljek pa od gostilne do gostilne :D (Mengeška koča - Dobenski hram)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA