Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#372679
Včeraj sem preživel spet en super dan. Tek, ki sem ga vedno odlagal, me je izredno presenetil, kljub temu, da je bil kakšen kilometer ravnine preveč. Pa če odmislim samo progo, je bilo vse, kar spada k organizaciji tekaške tekme, vrhunsko izpeljano. (razen ogromnega časovnega zamika podelitve :mrgreen: )
Množica parkirnih mest tik ob štartnem mestu, maximalno označena proga, na kratki progi kar tri vodne postaje, v cilju pogostitev z raznovrstnim sadjem, planinska kočica, kjer si se lahko v zavetju preoblekel, udoben, organiziran prevoz v dolino na štartno prizorišče, kjer so postregli z vrhunsko pašto, pršutom, sladoledom... Glede na visok rang tekmovanja sem le računal na malo večjo udeležbo. Tudi tastarih je bilo bolj malo, zato sem spet okusil občutek zmagovalnega odra :P . Pa še novo, izredno lepo, kar 40km krajšo pot do Vipavske doline (kjer je največ tekem PGT-ja) preko Kalc in Podkraja, ter seveda Cola, sem na novo odkril. :D
Uporabniški avatar
 zz topka
#372680
Ma, Tonek, pa ne reči res, da se še nikoli nisi peljal čez Kalce v naše kraje? :shock:
Ja, Colčani vedno v nulo organizirajo tekmo. Glej, da boš, zdej ko poznaš bližnjico, nadalnjih 20 let stalen gost. :D
Pa čestitke za medaljo! :clap: :clap: :clap:
 TONEK
#372681
Hvala, Valentina! Dvajset ne, na kakšne tri pa le še računam :cry: . Nikoli še nisem vozil po tej cesti (no, saj tudi tokrat nisem), v mislih sem imel tisoč ovinkov, luknje, klančki; Tako pa je bila prava uživancija vožnja po njej, vsaj tretjina dolžine skoraj nova, prometa pa nobenega. Mislim, da že v soboto ponovim vajo. :D
 milk
#372684
[quote="TONEK"](razen ogromnega časovnega zamika podelitve :mrgreen: )

Še dobro, da je bilo tako, jaz sem prišel dol, ko je podelitev že potekala, če bi bila prej, bi jo zamudil!
Tudi malico sem zamudil. O sladoledu pa ne vem nič!
 TONEK
#372685
Ha, očitno se ti je gor bolj mudilo, kot dol :D
 TONEK
#372687
Opažam, da je objava rezultatov za tretjino organizatorjev največje prekletstvo. Vedno več se jih zgleduje po PGT-ju. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 zz topka
#372688
Ja, to je prow zarejs bwoga mati :oops: .
Mal za hec... :-- najbrž so dali pred objavo rezultatov Madeleine W. na DNA preiskavo, da vidijo, če je res ženska, ker v nedeljo je bila v moških rezultatih :FO: :wink:
 TONEK
#372693
Bo držalo. In ker zdravniki štrajkajo.... :D
 milk
#372711
Organizatorji Bubun teka se do nas veteranov obnašajo zelo ignorantsko!
Rezultatov teka še niso objavili. Na prijavim.se in na GT so samo delni rezultati.
Objavljeni so le rezultati za mlajše kategorije in člane do 11. mesta, nas ostalih, pa kot da nas ni bilo!!!
 TONEK
#372713
Dragi Mile! Lepo, da si udaril po mizi, žal je to le glas vpijočega v puščavi :evil: . Če že ni mogel umirajoče okosteneli PGT, vedno manj agilen AZS, bi se z objavo lahko potrudil vsaj Trilek, ki me je med samo tekmo tako lepo presenetil. Žal niso edini, in vedno znova ugotavljam da garači, kot so označevalci, kuharji, okrepčevalničarji, redarji, spikerji in drugi prostovoljci večinoma opravijo svoje delo solidno, ljudje, ki bi morali postavit samo še piko na i (objavit rezultate), pa zatajijo na celi liniji.
Uporabniški avatar
 zz topka
#372719
Ja, dva tedna po tekmi še vedno ni rezultatov. :shock: :-?
Nič kaj lepa reč. Meni odgovarjajo, da rezultati so, a da bi pa vanje pogledali in vidli, kar vidimo mi, pa :ignore: .
Tudi na Prijavim. se mi je odgovoril, da je objavil le za Pokal, ostalih pa, da ni nikjer našel.
 TONEK
#372720
Mile, pa saj nisi še tolko star, da bi bil zadnjič tam gor. :wink: Proga ti je bila tako všeč, da te ni bilo moč ujet, dol si se peljal kot kraljevič, kuhan pršut po odlični malici pa je bil pika na i.

Objava rezultatov pa je čisto drugo poglavje, kjer noge nič ne trpijo :D Računalničarji so si zadevo zamislili čisto proporcionalno; Če smo čakali na rezultate in podelitev na licu mesta uro in pol, je norma za objavo v medijih mesec in pol. :drink
Ju3 pejd na Wingsice, rezultati na netu bodo prej, kot boš ti doma kljub tritisočeri množici tekačev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA