Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Žal mi ni bilo dano, da se osebno poslovim od Ivota in Klavdija. Kljub malim konfliktom (ažurnost, palice,...) se jima tudi jaz zahvaljujem za dolgoletno druženje. Upam, da bo njun naslednik Vencelj lepo peljal zadevo naprej, da bodo gorski teki res ostali gorski, ter da bodo slabše organizirani odpadli. Palice naj bodo ponovno dovoljene, vsaj pri vertikalih, pašte pa povsod obvezne :D
Naj živi PGT!
 milk
[quote="zz topka"]Včeraj smo se po teku v Gaberjah udeležili podelitve za PGT ligo 2024 in poslovili od dosedanjega vodstva. Hvala Čendak, Ivo, Tina, Romana, Bernard, Dare...za lepo prireditev. Zadnjo?

Ravno zaradi poteka podelitve, ki še zdaleč ni bila lepa ampak skrajno mukotrpna, pa tudi zaradi novih kategorij, naslednje leto ne bom zbiral točk za pokal, saj nebi želel še enkrat doživljati take podelitve. Naslednjič naj voditelja zamenjajo, če se vidi, da je "opravilno nesposoben"!
 TONEK
Da te ni sram, Mile! Človeka, ki se brez plačila trudi, pripravi dve uri programa, zakusko, nagrade in vsaj za nekaj časa prisotnim polepša dan, bi ti skenslal. Slutil sem , da si čudak, sedaj pa sem v to prepričan.
 milk
Me prav zanima, če bi bil enakega mnenja, če bi bil prisoten.
Mislim, da je bilo pri tem dogodku vključenih več ljudi in da ne gre za tega, ki je vse to organiziral.
Mislim pa, da je ravno v tem problem, da je trajalo dve uri, če ne še več!
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA