Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Tekma je za nami. Kljub veliki grožnji z vremenom, je bilo celotno dogajanje izvedeno v vedrini. Potrudil se je tudi organizator, saj je bilo moje videnje tekme pozitivno. Na delovno temperaturo sem preklopil šele na tretjem klančku, po tablici "400". Od tam naprej je bil tudi sneg malce kompaktnejši in se ni več tako mlel pod nogami. Iskal sem primerne stopinje predhodnikov, prišel sem v svoj ritem, na vsakih sto višincev sem prehitel tri ali štiri tekmovalce. Žal se je vse skupaj prehitro končalo, saj vzpona ni bilo niti za cel kilometer. V cilju malce pofotkam, se posladkam in preoblečem, ter z žičnico dol, katera se nahaja tik ob ciljnem prostoru tekme. Z rezultatom sem zadovoljen, gor mi je uspelo priti v debeli uri, prehitel sem trideset tekmovalcev, ki so prihajali kar iz 16 držav, saj je bila tekma višjega ranga z bogatimi denarnimi nagradami. Noben starejši ni bil hitrejši, kar mi je v zadnjih letih eden prednostnih motivov udeležbe v tekmovanjih. Od naših sta se izkazala Luka in Klemen, je pa doma zaradi zgoraj omenjene slabe vremenske napovedi ostalo skoraj 50 ljudi.
Naj sklenem opis dogodka s povabilom za naslednje leto, saj kljub malo večji oddaljenosti, prazni darilni vrečki, italijanskemu žlobodranju, organizator poskrbi za parking, prevoz, garderobo, pašto, označemo progo s tablicami in vzdušje, katero pri njih nikoli ne zataji.
https://my.raceresult.com/319405/results#0_D2980C
 milk
[quote="TONEK"]Noben starejši ni bil hitrejši, kar mi je v zadnjih letih eden prednostnih motivov udeležbe v tekmovanjih.

Rezultat je glede na razmere (sneg) zelo dober. Kar se tiče starejših od tebe, pa sem v rezultatih našel samo dva!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA