Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

aleksander
Pozdravljeni vsi sedanji in bodoči "ljubitelji"Kališča. Jest ko sem v soboto ob 17.30 prišel osmič na vrh sem si rekel,sedaj pa dovolj tega Kališča za eni dve leti.Po enih dveh dneh pa sem začel podzavestno razmišljat, kje bi lahko prišparal dobro uro, ki mi je zmanjkala za deveti vzpon :twisted: .Najtežje je bilo v zadnji rundi, pa ne zato, ker bi bil tako utrujen,ampak zato ker je bil to zadnji vzpon :wink: . Tako, da se skoraj zagotovo vidimo na Kališču 2006..

LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aleksander tisto urco bomo pa prej štartali pa jo bomo prišparali in bomo lahko tudi 11krat gor ne samo 10krat :lol: :lol: .
Ja, jaz sem se definitivno že odločil, da naslednje leto pridem na 12ur Kališče.Ma da se Kališče upogne pod nogami :lol: :wink: .
ČAO!
 marjan
tomaz.zupancic napisal/-a:Marjan a greva naslednje leto na čisto 10-tko :lol: :wink: .Res je tako lepa cifra :lol: :wink: .
ČAO!

Letošnja izkušnja uči, tako da če bom res pridno treniral, se lahko meniva za 8x. Realno je pa bolj sedmica.

aleksander napisal/-a:Pozdravljeni vsi sedanji in bodoči "ljubitelji"Kališča. Jest ko sem v soboto ob 17.30 prišel osmič na vrh sem si rekel,sedaj pa dovolj tega Kališča za eni dve leti.

Simona je lani zvečer ravno tako rekla. da ni več variante da gre. Pa vidite letos (zarečeni kruh...)

Imejte se
Uporabniški avatar
 Dule
Fantje raste se po stopničkah - torej iz letošnjih 6 napadam drugo leto 7 :!: 8)

Pri rezultatih je možno videt tudi file z vsemi posameznimi časi za vsak vzpon posebej. Se bere kot kakšna kriminalka..res napeto je bilo.. :D
Uporabniški avatar
 mirko1
kako bi bilo če bi bila danes tekma?koliko snega je na kališču?jaz sem šel danes na mali golak in ga je en meter v zametih pa še več.saj bi prilepil kakšno slikico pa ne znam.mi lahko kdo na hitro razloži postopek .hvala in se vidimo na bubinem teku na colu.
lp,mirko
 marjan
Mirko pozdravljen

V nedeljo ob 10 uri ga je bilo cca 7-8 cm. Zdaj ga je gotovo precej več. Smo imeli srečo, kaj. :D :D :D

Pozdrav na Primorsko,
Marjan
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA