Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Oo, hvala, Vinko!
Očitno je bil start tekme nadvse uspešen (šesti od zadaj) :D
No, pa naj tule izkoristim in podam poročilo o tej super tekmi.
Vremenski obeti za tekmo so bili še na dan tekme porazni, saj naj bi še zgodaj dopoldne močno ulivalo. Kot že večkrat preizkušeno, gorski tekači nismo vodotopni in se ob devetih podamo s starta. Za čas tekme (in povratka) ni bilo nobene kaplje dežja več. Tako so bili pogoji za vzpon čudoviti, zrak po nočnem dežju bogovski. Na nekaj mestih je bilo drsno, vendar zimski profil obutve, dober filing in lahke tekaške palice te težave skoraj izničijo. Energija se je proti vrhu še stopnjevala in res škoda, da je Porezen tako mali hrib. :lol: Ker ni bilo vročine, sem se na okrepčevalnicah ustavljal le iz navade, na srednji zaužijem Miranov 'energetski šus'. Vseeno je bilo za bron 59 sek. premalo (za to je kriv izostanek Valentine :( ), saj so bili mladci iz kategorije prehudi, tudi osem minut boljši čas kot lani, ni zalegel.
V koči pogostitev s čajem, sadjem, mini sendviči in buhteljčki. Ob topli peči se pregvantam v suhe cunje. Prav počasi sam odpujsam v dolino, saj Valentine in Francija ni bilo, Staneta je odpeljal avto, Ivica je bila prehitra... V domači gostilni z žensko družbo pomalicamo super makarone in še zadnje dejanje - podelitev. Nezemljan Timotej, ki je progo zmogel globoko pod uro, je bil na zmagovalnem odru kar trikrat, - no, jaz sem bil danes le v vlogi fotografa :D
Naj omenim prijaznost organizatorjev na vsakem koraku, brezhibno progo, kilometrske oznake do cilja in veliko porcijo pašte s hladnim točenim :drink
Tu sem bil že četrtič, pa bom šel zagotovo tudi petič, z le eno pripombo organizatorju. Trakove ob progi odstranite šele, ko bom nazaj v dolini!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA