Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Še dva dni po stari ceni za celodnevno obiskovanje Slivnice. Ker je to eden mojih hribčkov, se udeležbi ne morem upreti. Eua je rekla da zmagam, če že enkrat pridem tja gor. :D
Žal pa je to spet eden tistih organizatorjev, ki vsem prisotnim delijo brezvezniške medalje, da bi se pa potrudili vsaj za osnovne starostne kategorije, ne, to pa ne.
Ena hujših 'cvetk' njihovega razpisa pa je #brezplačni prevoz nahrbtnikov na Slivnico# . Groza. Samo čakam, da se bo nekdo domislil, da prinesemo knofle za pritrditev štartne številke s seboj, sicer jih bodo zaračunali....
https://7urslivnice.si/?i=1
Po dolgem času sem se spet udeležil ene garaške tekme, nič kaj prijazne do mojih kolen. Zadevo je močno zabelilo včerajšnje sneženje in so bile na progi vse možne razmere. Čisto spodaj brez snega, višje blato, nato nekaj ledu, nad štalo pa blizu 20cm snega. Seveda se je pod 228-timi nogami to močno mlelo in preobražalo, zaradi lepega, sončnega dne je bilo veliko tudi drugih obiskovalcev Slivnice. Gamašice pospravim po tretjem sestopu, zamenjam tudi popolnoma premočene majice, časa nisem veliko izgubil, saj sem imel parkiran avto 10m od štarta. Obe okrepčevalnici dobro založeni, razen na spodnji se je osebje nekam izgubilo :( Ker je to gorska tekma, sem imel priložnost stika z veliko znanimi tekači, žal mojih vrstnikov na takih tekmah ni več. Pred tekmo sem planiral samo štiri vzpone, vendar mi je zaradi super filinga, kljub slabim razmeram uspelo petkrat, dobro uro pred iztekom tekmovalnega časa in sem pristal na repu prve polovice udeležencev. Organizacija zgledna, malica dobra (čeprav je bila repa malce prekisla), se pa ne bi ponavljal glede medalj, ki jih delijo kot bonbone in starostnih kategorij. Všeč mi je tudi sistem s kozarčki za čaj z izpisano št. številko na njem. Če že nismo bili tekmovalci veseli novega snega, ga je bilo toliko bolj osebje planinske koče, saj bi v nasprotnem primeru po našem odhodu iz gostinskih prostorov morali vozit ven blato s karjolo. :D
Sestop po podelitvi in žrebanju nagrad z znano mladenko je minil kot bi mignil in se še v soncu odpeljem proti domu - vesel, da me nič ne boli.
https://7urslivnice.si/?i=1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA