Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Matej
Sneg je že skopnel, proga je že označena, kilometrske oznake so postavljene, vreme bo menda lepo, tako da se v soboto vidimo na Primorskem.

Kdo še pride??
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz sem ze v nizkem startu! :D

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Matej
Še dve informaciji:

1. Štart teka ni pred Zadružnim domom, ampak pred tovarno Alpina. Videli jo boste, ko boste na Colu zavili proti Vodicam (500m)

2. Za tiste, ki prihajate iz Ljubljanske smeri še nasvet za najkrajšo pot: Iz avtoceste zavijete v Logatcu in nato po stari cesti proti Postojni. Na križišču na Kalcah zavijete desno proti Idriji in že po 50 metrih takoj levo za Podkraj in Col. Čez 20 km ste že na Colu. Jaz iz Ljubljane ne potrebujem več kot 45 minut :shock: 8)

Pozdrav!
Uporabniški avatar
 Dule
Matej hvala za informacije. Se vidimo. Lahko se mi še kdo pridruži v skupni vožnji, da šparamo pri bencinu (imam dva prosta sedeža) :wink:

Pozdravček :P
Uporabniški avatar
 mirko1
lepe pohvale organizaciji teka. :D :D :D .par ur po tekmi so že objavljeni rezultatati na netu.vse brez zapletov.pijače na pretek vseh vrst.komaj sem se vsedel v koči,že ja bila pašta na mizi.tudi rezultati so bili takoj urejeni in podelitev brez zapletov :D :D :D .no,da sem računal na prvo mesto generalno,je sigurno res,kajti prepričan sem bil,da bo tratnik marko zaradi pritiska domačih navijačev odstopil,da bo ferjančič tomaž pozabil priti na tekmo,da bo petrič borut zaspal in zamudil na start,da bo šemrl dominik odstopil zaradi bolečine v komolcu,da bo pudgar danilo pred ciljem počakal da ga prehitim.pa mi pač ni uspelo :(
pa drugo leto 8) 8) 8) :D
lp,mirko
 hribovc
Stran z rezultati se ne odpre ??
 Razpotje
Za nastale težave se opravičujemo, čeprav ta napaka ni na naši strani.Izgleda, da so občasno manjše težave na serverju. Če se stran z rezultati trenutno ne prikaže, poskusite malce kasneje.

Hvala za razumevanje!
Uporabniški avatar
 meduza
Danes nas je bilo (TF) cca 9
medalje - izredno uspešno
fantje - 3 (zlata kat med 30-50, srebrna , bronasta za kat. nad 50 let)
dekleta - srebrna za kat. nad 40 let
mogoce kakšna več (vse člane oz dobitnike ne poznam)

vreme sončno, po teku veter, mraz
organizacija odlična
nekaj posnetkov
http://www.sportosplet.net/galerija/thu ... ?album=432

moja prva medalja
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi moje čestitke organizatorjem za lepo organizirano tekmo :wink: . Vzdušje prijetno, domače, :D skratka se vidimo tudi naslednjič, če bo le mogoče.. :idea:

Glede proge sem se pred tekmo malo bal, da bo preveč asfalta, vendar tega ni bilo preveč. Proga zelo razgibana, večkrat smo s ceste zavili na planinskle poti- strmejše bližnjice, tako da je bilo ves čas potrebno spreminjat ritem :P . Proti koncu je bilo tudi nekaj poslastice za prave gorske navdušence saj se je proga za nekaj časa postavila zelo pokončno :lol: , nato pa še 1km makedam in že smo bili v cilju pri koči tik pod Javornikom :wink:

Čestitke vsem novim nosilcem medalj, spoznal sem Meduzo, sedaj se mi pa mudi naprej.. :lol: 8)

PS Ero bo tole sigurno premaknil v poročila :)
Uporabniški avatar
 vanja
Lepo je bilo. Na sreco nisem vedela, da bo tako strmo, saj bi se morda ustrasila in ne bi prisla :oops: . Spoznala sem en kup forumovcev, pijace je bilo res mnogo, pa se buteljko za drugo mesto sem dobila :D (ja, meduza, mene nisi stel :( ). Tudi organizatorjem vsa pohvala in zahvala!
Uporabniški avatar
 meduza
Vanja, oprosti

Žal, nisem pozornost posvečal na skupino tekacev iz Kenije.
Prehitra si bila za nas.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA