Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
mihaperme napisal/-a:Sm ga uspel najdt :D .....

Kar naredi še nekaj kopij :!: Gotovo ga boš v enem letu še many-krat potreboval. 8) :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, sej gaga ma tud se od pariza potrdilo :?:
Uporabniški avatar
 GaGa
MihaPR napisal/-a:hm, sej gaga ma tud se od pariza potrdilo :?:

Si mi ga predal v Parizu, tam ga pa nisem fotokopirala :lol: ... pa sej grem brez :D, menda nič ne komplicirajo!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Škoda da nimam več šoldov, bi še jaz šel v Trst po fasango v kilometrih :lol: :lol: .
Pa te mine pa te prime pravjo :lol: .
Ma kaj ko pa hudiča zmeraj nekaj prime!
ČAO!
Uporabniški avatar
 meduza
Gaga, mislim, da lahko dobis kopijo potrdila pri zavodu kjer si opravila pregled (zdravniku)
 jakaski
a lahko samo vprašam do kdaj o prijave, ker se mi zdi da mi znajo trojke past v vodo?
Uporabniški avatar
 mihaperme
Če prav prebral maš do konca tedna še cajt :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
ines napisal/-a:Z vsemi , ki sem se dogovarjala za dvig številk v Trstu ....

Kako kaže z našimi številkami :oops: :oops: . Se Ines nič ne javi, pa ne vem kako kaže :?:

A ima kdo njeno številko :?:
 ines
Številke začnejo delit danes popoldne. Jaz jih grem iskat jutri okrog sedme ure zvečer. Prinesem jih v soboto v Ljubljano na trojke. Če se ne dobimo v Ljubljani pa v nedeljo zjutraj ob 7 uri pred pošto v Sežani. Če bo kaj narobe vas pokličem. LP Ines (tel. 031 696 598 9
Uporabniški avatar
 milkec
Hej, ful tnx Ines, upam, da bo šlo!

A ti greš laufat v Trst ali greš le žurat tja! Mene v soboto ne bo v LJ, pa daj mojo številko kar enemu izmed obeh Mih ali pa GaGi. Upam, da ne bodo imeli proti, če smo se že za skupni prevoz zmenili!

a se kljub temu dobimo v Sežani pred pošto ob 7.00? Potem je odhod iz LJ ob 6.00 pa bo, mar ne?!
 ines
Malo preveč bi bilo zame sobota Ljubljana, nedelja Trst. Če ne bom preveč zažurala v soboto bom prišla navijat v Trst. Enkrat, da doživim tudi drugačno vzdušje ne , da se vedno martram. :oops: :oops: :oops: LP Ines
Uporabniški avatar
 milkec
saj se mi je zdelo! Upam, da se vidimo, pa srečno v LJ!
Uporabniški avatar
 milkec
En paket je zmenjen za Trst, pa se bojim, da bomo kar edini, ki gremo. Drugače pa krenemo ob 6.00 iz Črnuč jaz pa Miha pa GaGa pa seveda Nada!

še nekeja za ines, če boš slučajno še kaj na internetu in ne samo na žurih... Skoraj sigurni se ne bomo ustavili v Sežani, razen če bo kakšna drugačna komanda od nade padla!
Uporabniški avatar
 Kunec
Vsem, ki boste tekli v Trstu želim veliko tekaške sreče in užitkov :juhuhu: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA