Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V soboto, 11. junija ste vabljeni na ljubljanski Olimpijski tek, ki bo ob 17. uri pod sankališčem v Tivoliju.

Prijavnine ne bo, tudi merjenja rezultatov ne. Proga bo dovolj kratka, da jo boste zmogli tudi manj pripravljeni in dovolj dolga, da boste zadovoljni bolj vzdržljivi. Pot bo primerna tudi za invalide.

Informacije: 01/434-72-92, www.szlj.org
Uporabniški avatar
 Dule
Upam da mi rata pridet, da ne prekinem niti dveh predhodnih let 8)

Proga je v glavnem po gozdu tako, da tudi v primeru vročine ni problem prit skoz :wink:
Uporabniški avatar
 mitsch
Pridem. Naj bo torej sončno in brez dežja, če je proga po gozdu.

A lahko kdo kranjčanu pove, kje točno se sankate ljubljančani v Tivoliju...
A je dost da pridem do hale Tivoli in bom že videl gnečo?

Če tole čitaš Ero, a boš mogoče tam z dresi?
 bojanm
Levo od hale je Cekinov grad pol je balinišče in potem sankališče,se pravi 100-200 metrov levo od hale.
Uporabniški avatar
 pettr
Pa še malce lažje za Kranjčana:
Parkiraš v Tivoliju pod halo. Tam imaš na levi znameniti in vseobčeslovenksoponočnjaškoznani HORSEBURGER :juhuhu:
potem greš mimo plavalnega bazena in tam kjer prideš dol je levo v hrib sankališče.
Ne morš falit.

In seveda pridemo in vidimo se. Manjkata mi namreč še dva žiga za priznanje Slovenija teče.
:FO:
pol pa bo!
Uporabniški avatar
 kustus
:) no seveda se vidmo saj komaj čakam da je kak tek pa še to v moji bližini. :roll:
no pa še ženo bom nahecal da gre zraven saj se tudi nekaj matra zadnji mesec ker pa je proga kratka bo seveda zmogla. :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Žiga, tole o progi si pa napisal tako na "okolo pa na čošak" - malo več informacij si pa res želimo, ker ne boste tekli v LJ samo ljubljančani.

Za tiste, ki pridemo od dlje, se more pa že "splačat" priti v LJ - rabimo vsaj oceno km (za dva km se v LJ ne splača :wink: , za 8 čez hrib pa tud ne, ker je prehuda! :oops: ).

Pozdravček,
Uporabniški avatar
 lunca
Evo, Tjaša, poglej, če se splača priti v Ljubljano! :wink: Brez kakšnega klančka pa najbrž ne bo šlo, kar spomni se lanskih treningov! Ampak prav visoki pa tudi niso.

OLIMPIJSKI TEK 1, 6, 2005

Športna zveza Ljubljane prireja 11.6.2005 ob 17. uri Olimpijski tek v Ljubljani, ki je športno manifestacijskegga značaja, kar pomeni, da ne bomo proglašali rezultatov in zmagovalcev.
Proga bo dolga 4 ali 8 km (en/dva kroga), slab kilometer dolga proga pa je primerna tudi za invalide na vozičkih.

Prijave bodo od 16. ure dalje na štartu, ki bo pod sankališčem v parku Tivoli (smer Vič ob bazenu). Tek je brezplačen, vsak udeleženec prejme certifikat Mednarodnega olimpijskega komiteja in majico. Med udeležence bomo žrebali tudi nekaj praktičnih nagrad.

Vabljeni!
Uporabniški avatar
 Manika
Na ta tek pa najbrž pridem :). Mi takole netekmovalno vzdušje trenutno čisto prija.
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem 95%, da pridem.
Lanska proga mi je bila všeč.
Drugače pa lahko naredimo še iztek- en , ali dva kroga.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 *Darja*
Po vsej verjetnosti pridem tudi jaz. Piramida je pa itak zelo blizu :beer: , če bo vroče :lol:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
*Darja* napisal/-a:Po vsej verjetnosti pridem tudi jaz. Piramida je pa itak zelo blizu :beer: , če bo vroče :lol:

:clap: Tudi jaz verjetno pridem! :wink: :toast:
Uporabniški avatar
 Barb
Sodi pa v tole temo :P

MamaŠefla pride navijat, pa nekaj RUTK bom imela s sabo (cena sitnica :lol: )

See you soon :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA