Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kristy
Prebrala sem vabilo na tek, ki bo 12.6. v nedelju v Logatcu. :lauf:

Odločili smo se, da gresta moja mlajša sestra in Drej (pazil bo na sestro) na 3km, jaz pa na dooolgih 10km.

To bo moja najdaljša proga, do sedaj sem najdalj tekla 8km.

Se bo še kdo udeležil teka :?: :lol: :arrow:

Kristy
Uporabniški avatar
 Kunec
Iz naše hiše bova tekla Erika in Darko na 10 km, Zofija pa pride navijat. Teče se res tri kroge, vendar je kar nekaj navijačev ob progi, tako da kar hitro mine.
Uporabniški avatar
 tamy
hehe,jst bi sla tect,ampak mam popoudne zau nadaljevanje atletskega pokala slovenije,k ije biu prekinjen zaradi smrti ozeroma tragicne nesrece in se bo slucajno odvijalo to nedeljo
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Ob kateri uri pa je tale tek? :oops: :roll: :idea:
Uporabniški avatar
 Barb
uuuuuuuuuuu,kar je bilo napisano ne sodi v to temo :bum: :bum: :bum: spet zgodnja ura :roll:
Nazadnje spremenil Barb, dne 11 Jun 2005, 08:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Staša
Neeeee, štart je ob desetih, dobro je biti vsaj kakšne pol ure prej na mestu!!! Za tiste, ki prihajate iz Ljubljanske smeri, je najbolje, da greste ven na Vrhniki in se po stari cesti pripeljete do Napoleonovega drevoreda in tam zavijete na levo pri Zoranu (mercator).

Kaj pa, če bi šli na analizo na piške? ;)

Vabljeni!!!

PS: Kaj ima 4.pr z Logatcem?!???? :?: :roll:
Uporabniški avatar
 4.PR
Staša napisal/-a:PS: Kaj ima 4.pr z Logatcem?!???? :?: :roll:
:shock:
Ma v obdobju med lanskim in letošnjim majskim koncertom sem bla v Logatcu tko povprečno 1x na 2 mesca pr eni prjatlci (oz. sošolki). Pa mi je blo vsakič tko fajn, da me skos na un konc vleče. Zdej pa že od 21.5. nism bla tm, pa bi blo dobr spet it.

Drgač pa z MajdoPR prideva v nedeljo. :arrow: valda bo sam ona tekla :oops:
 tommi
sam se tudi nameraval udeležiti teka, ampak me je bolezen posedla v posteljo :(

Še zdaj ne morem verjet, kako je možno, v takem letnem času jaz pa bolan! Letos res nimam sreče, že v tretje bolan :(

Zgleda da ves trening ki sem ga imel, je bil zaman, saj preden bom spet šel v pogon, po preteklo časa :( :( :(
 drej
Še vedno imam 2 bona za Hervis, 15% popust, veljata do 15.6.05, če ju kdo želi in me pocuka za rokav na teku v Logatcu, mu ju rade volje podarim.
Uporabniški avatar
 kustus
:P LP :x :shock:

Mislim da bom šel jutri na :oops: 3 km :oops: saj sem utrujen :( od testiranja. Danes v Lj. je bilo ful :twisted: mal tekačev, pa sem mislil da jih bo :? veliko.

:juhuhu: :toast:
Uporabniški avatar
 kustus
:P LP :x :shock:

Pa močno upam da bo čim manj dežja. :twisted: :?: :arrow:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA