Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno - Turistično društvo Vinica organizira 1. tek Po Župančičevi poti, ki bo v soboto, 25.06. 05
Dolžina proge je 15 km poteka pa po Belokranjskem podeželju, po makadamskih poteh od Dragatuša do Vinice, po hosti, med pašniki skozi krajinski park Lahinja preko Žežlja od koder se spusti v Vinico. Zaključek bo v Kampu Vinica, ob reki Kolpi kjer se boste lahko po teku tudi kopali.
Zbor vseh prijavljenih tekačev bo v Vinici za bencinsko postajo ob 7:30.
Prijavite se lahko do petka do 20:00 ure.
Za prijave oziroma dodatne informacije pokličite na tel. št. 041/792-018 (Gregor).

VABLJENI!

Gregor Sajovic
Uporabniški avatar
 INOT
Uh pa se kako me mika.po ocetu belokranjec tako,da poznam te predele,ceprav sem bolj gor:Metlika,Jugorje...Zal pa takrat ravno v sluzbi.Naj vam uspe...Pa na cilju ne pozabit na metlisko crnino... haha .Ja drugo leto definitivno zraven! :D
Uporabniški avatar
 Manika
Nostalgija tudi pri meni :) . Sem veliko počitnic preživela tu okoli, da ne omenjam, koliko zidanic smo obletali :wink: . Pa kolikokrat smo se kopali tu. Narava je res lepa tam okrog, tako da sem prepričana, da bo tale tek krasen, sploh če bo še vreme naklonjeno. Enkrat zagotovo pridem tole pogledat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA