Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Sobotni tek na Vršič je žal odpovedan! Razlog je nenadna bolezen glavnega organizatorja, ki mu želimo čim prejšnje okrevanje.

Žiga
 kampeljc
Jaz sem za odpoved teka zvedel v KG, okej, kdo mi je kriv, nekaj obveščanja je kljub vsemu blo. Zaradi znane situacije ne bom nič rekel ZA ali PROTI organizaciji.

Ampak ker sem v KG prišel zarad teka na Vršič, sem tud odtekel, odpovedal so tekmo, ne pa teka!

Časovna omejitev se mi zdi abotna, iz prejšnjih tekov se da lepo videt, kakšni so cajti in kaj bi 'izločanje' (?!) pomenilo za del udeležencev. Tud sam bi bil med njimi, moj čas v soboto je bil 1:21, lani 1:16:+

V soboto nas je teklo morda enih dvajset, pod prometom seveda. Pa je blo prav fajn, mnogi so tekli tud nazaj v dolino!

Vidimo se ob letu osorej (okej, tud prej, al na kakšni drugi dirki)!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Glavnemu organizatoruju želim čimprejšne okrevanje, ker je bolezen kakršna pač je vsaka pravi hudič!
Toda vseeno, če se postopič pripraviti dirko moraš imeti v ozadju pripravljene ljudi, ki so pripravljeni vskočiti, če slučajno kaj pride vmes kaka višja sila recimo.
Več sreče prihodnje leto vsem tistim, ki ste se hoteli udeležiti uradne dirke krosa na Vršič!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Filipid
ziga napisal/-a:Sobotni tek na Vršič je žal odpovedan! Razlog je nenadna bolezen glavnega organizatorja, ki mu želimo čim prejšnje okrevanje.

Žiga

Na žalost je šlo za nekaj hujšega, danes je bila po radiu osmrtnica, da je gospod Kolenc umrl. Slava mu, naj počiva v miru.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
O šit to je pa druga pesem.Takole se vidi kako je človek ena sama minljiva stvar in brez kakršnegakoli razloga ga samo naenkrat ni več med živimi, dijo porko.
Naj počiva v miru!
Lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA