Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 boris
V nedeljo, 31. avgusta, vas vabimo na 4. Tek dveh gradov, to je tek med ptujskim in ormoškim gradom, ki ga organizirata TK Maraton Ptuj in AK Ormož. Tek ni tekmovalne narave, tudi ni startnine. 27 km razdaljo pa lahko premagate s kolesom ali z rolerji. Letos bomo tekli od Ormoža do Ptuja. Ob 15:00 uri je organiziran prevoz s parkirišča pod ptujskim gradom do Ormoža. Za pijačo bo poskrbljeno.
Prijave (in informacije) do četrtka: 041 521 071 (Nataša).
Uporabniški avatar
 klatez
Prijatelj me je opozoril na ta tek. Zanimivo in tudi blizu.

boris napisal/-a:V nedeljo, 31. avgusta...

Samo kaj, ko pa na mojem koledarju letos ni nedelje, 31. avgusta!

Torej - kateri dan je dejansko ta tek?
Uporabniški avatar
 boris
Ja, imaš prav. S tako naglico se je ta avgust približeval, da sem namesto 31. julij napisal 31. avgust. Žal je tek zdaj že mimo. Bilo je prijetno hladno glede na soboto, ko so temperature znorele preko 30. Te pa vabim prihodnje leto na tek, ki bo v nasprotni smeri, od Ptuja do Ormoža. Se bom potrudil napistai pravi datum, letos je bilo vse na hitro organizirano, v enem tednu, ker pač za ta tek nimamo stalnega termina.
Uporabniški avatar
 miro
Boris škoda , tudi jaz sem mislil priti na ta tek , vendar zaradi "oddaljenosti datuma" nisem šel gledat koledarja, no ja pa mogoče drugo leto.
lp
Miro
Uporabniški avatar
 boris
Res mi je žal, da sem ga tako pokronal z datumom. No, upam, da se vidimo septembra na 14. Ptujskem maratonu. Datum je zagotovo pravi, 4. september.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA