Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pokljuški mali maraton se bo dogajal 3.9. 2005 ob 10 uri s startom pred gasilskim domom na Koprivniku. Proga je večinoma asfaltirana ima pa tudi približno 7 km makedama.Višinske razlike je 350 m.
Razpisane so tri moške in dve ženski kategoriji.
Predprijave na športni zvezi Radovljica ali eno uro pred štartom na štartnem mestu.
Vsak udeleženec prejme majico, najhitrejši trije po kategorijah pa priznanja.
Štartnine ni!!
Ob progi bodo okrepčevalnice z vodo.
Vabljeni vsi , predvsem pa ljubitelji lepe narave.
Lp
Miro

Ps
Nikoli še nismo odšli s prireditve lačni in žejni.
Uporabniški avatar
 miro
No duše Gorenjske , ali bom sam na tem polmaratonu? Kaj pa ostali TF-jevci?
Lp
Miro
 rmele
Ni bojazni, kar nekaj nas bo - čeprav (še) nisem član TF .
Kako pravzaprav to postaneš in kaj to potem pomeni (kakšne obveznosti ali podobno?)
Uporabniški avatar
 Vlajko
rmele napisal/-a:..... čeprav (še) nisem član TF .
Kako pravzaprav to postaneš in kaj to potem pomeni (kakšne obveznosti ali podobno?)

Hi. :wink:

Hote ali nehote :arrow: Si že član Tekaškega foruma, saj si se uspešno prijavil nanj. Formalnih obveznosti s članstvom pravzaprav nimaš, veseli pa smo vsakega člana, ki se želi predstaviti tudi osebno, bodisi na tekmah, bodisi na skupnih treningih ali družabnih srečanjih, ki jih mi imenujemo ana-lize. :wink:

PS: Tvoj nickname me spominja na bivšega znanca iz službe in študija. Ali imam prav? :roll:
 rmele
Vlajko napisal/-a:PS: Tvoj nickname me spominja na bivšega znanca iz službe in študija. Ali imam prav? :roll:

Khm, glede znanstva iz službe in študija ne vem, katera služba/firma pa naj bi bila to?
Uporabniški avatar
 Lucifer
Miro žal grem na Blejski tria, lahk nas pa prideš pogledat štartamo ob 13-ih.
LP Lucifer

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA