Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

golob
Še par dni, pa je tekma tu. Zadnje priprave so najbolj...:)) Veliko uspeha, se vidimo.
 Jožko
Hojla!
Tek iz Podbrda na Črno Prst je tik pred vrati,zato vas še enkrat povabim v našo družbo.Vremenska napoved je obetavna,kar nam bo tekmo še polepšalo,
Moram vam povedati,da so se organizatorji potrudili in pripravili lepe spominske nagrade,praktične nagrade in seveda vse kar sodi zraven.(dobra malica,slšcice in topel čaj na vrhu)Seveda tudi vse ostalo,kar je na naših tekmah nebo manjkalo.
[color=red]Za nov rekord proge pa je razpisana nagrada 500EV.MSLIM,DA SE SPLAČA POTRUDITI!
No toliko za enkrat,lepo se imejte pa lep pozdrav iz Baške grape Jožko

[color=red][/color][/color]
 jhabjan
Jožko, kaj pa žganje?
Vsako leto so nam lovci malo na klopco ponudili "štamperle". :)
Čeprav bolj paše ko greš nazaj v dolino...

Janez
Uporabniški avatar
 Dušan
Žganje?!

Mislim, da se tradiciji ne bodo izneverili! Take so moje izkušnje! Vedno imajo poleg običanjih tekočin tam nad spomenikom na cca. 1500 mnv "pod šankom" tudi žganje! In vedno tudi počakajo, da si ga lahko privoščiš ob povratku v dolino, če ti seveda tovrstno gorivo pri vzponu ne odgovarja! Problem je seveda, če se na vrhu predolgo zadržiš...

Pozdrav!

Dušan
 Jožko
Hojla!
Nič,se bat! Lovci so že take sorte tiči,da znajo za te stvari poskrbeti.Tko,kod je bilo vsa leta tko bo tudi letos.
Na Kalarskem brdu je pa vse drugače,da se neboste vstrašili! Vse je preorano in razkopano,narejene nove gozdne AVTOSTRADE,da se lahko pešcica ljudi izživlja nad dobrinami,ki nam jih je podarila narava.
Tudi okrepčevalnica bo letos malo višje kod je bila.Bojim se da bodo z oranjem še nadaljevali tudi proti Črni Prsti,pa nemoremo pri tem prav nič!
Lepo se imejte,tek in vse ostalo pa bo vse tako kod je bilo vsa leta poprej!
Lep pozdrav Jožko
Uporabniški avatar
 Dule
Jožko napisal/-a:Na Kalarskem brdu je pa vse drugače,da se neboste vstrašili! Vse je preorano in razkopano,narejene nove gozdne AVTOSTRADE,da se lahko pešcica ljudi izživlja nad dobrinami,ki nam jih je podarila narava.
Tudi okrepčevalnica bo letos malo višje kod je bila.Bojim se da bodo z oranjem še nadaljevali tudi proti Črni Prsti,pa nemoremo pri tem prav nič!

Ja ta AVTOSTRADE pa res ne paše tam; sem bil presenečen že na maratonu 4.občinah, je bilo veliko lepše prej teči po mehki kolovozni poti.

Se vidimo jutri (tudi na obvezni okrepčevalnici pri lovcih..)

Vreme pa bo itak (tko ali tko) :P
Uporabniški avatar
 MitjaG
če je pa vse tako lepo pol pa prideva tudi z vanjo malo kolena grist :P pa svež hribovski zrak dihat
Uporabniški avatar
 vanja
glescic napisal/-a:če je pa vse tako lepo pol pa prideva tudi z vanjo malo kolena grist :P pa svež hribovski zrak dihat

Ja, takle mamo!

...jaz moram še pogum zbrat...
 urozzz
Sm se kr mogu včlant, da lahko tole napišem ;-)

Skratka: ČESTITKE organizatorjem, ki so pripravili tekmo, ki jo lahko samo hvalim in ocenim z 9.8/10.

Fantje in dekleta so se res potrudili od začetka do konca - številke so bile natiskane na poliester in se niso namočile kot se pogosto zgodi, proga je bila lepo označena, pijača je bila postrežena na pravih mestih. Na vrhu pa totalno presenečenje: sadna solata s smetano.

Poskrbeli so tudi za odličen timing in ko si prištekel do vrha so te potegnili čez zadnjo stopnico - dobr filing ni kej, pa še prtljago so ti dali v roke tako hitro, da ti ni bilo nič jasno.

Pa še ni konec - ko sem se vračal v dolino se mi je začel delati nasmešek, ko sem zaslišal da vrtijo normalno glasbo in ne spet narodnjake (ki sem jih ne teh tekmah že pošteno sit).

Če bil le bilo malce manj megle na vrhu in plohe pred podelitvijo bi bila tekma čista 10.

Uglavnem tisti, ki ste manjkali ste zamudili lepo prireditev, ostali pa bomo tako ali tako drugo leto spet na startu.
Uporabniški avatar
 Franci65
A je možno videti rezultate tudi na spletu ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA