Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kustus
lp

No danes na dobrodelnem teku sem spoznal lunco in *darjo* njihove prijateljice pa še mnogo drugih, bilo je res lepo.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,

po megli in sivini ter mrazu nas je na štartu čakalo sonce in polno dobre volje. :P Malo smo klepetali prej in pol, odtekli res lepih 8 km in zadovoljni odšli. Seveda je bilo obvezno spoznavanje zame novih obrazov TF-ja. Tudi mojo prijateljico Ireno sem nagovarjala naj se že prijavi na TF. :wink: No, bomo videli kako uspešno :?:
Uporabniški avatar
 lunca
Po dolgem času sem bila tudi jaz na enem "uradnem" teku in ni mi bilo žal! Res je bil to en lep tek za upanje, kot so ga poimenovali; in ena od prijateljic, ki sta tekli z mano, je rekla, da upa, da nikoli drugi ne bodo tekli za nas....

Ja, spoznala sem Kustusa in Nadjo ( :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P ), pa še eno prijazno Poletovo gospodično, katere ime sem žal zgrešila (se mi zdi, da mi ga sploh ni povedala :roll: ), sklepam pa, da je bila Karmen. Drugače sem od TF-ja videla samo še Dašo in Darjo, ki pa je nisem upala pocukat za rokav :oops: .
 anin
se strinjam z vami, bil je en lep dan, ki smo ga polepšali še z lepim dejanjem....
:D
Uporabniški avatar
 karmen
Zjutraj sem se vsedla na škripajoče kolo, ter se odpeljala v Tivoli.
Tek je bil prijeten, sploh pa lep trenutek preboja sončnih žarkov iz megle.
Odtekla sem 8 km ,z Kustusom pa družno pritekla v cilj.
Dan je bil lep, zato smo popoldne izkoristili za obisk primorske.
Morje še vedno diši po poletju.
 lino
Tudi jaz sem bil v soboto na dobrodelnem teku. Pravzaprav moj prvi tek v Tivoliju. Zadevo sem vzel kot trening za LM. Ampak, fant (deklica), me je potegnilo, puls sploh ni padel pod 93%. Kljub temu je vse skupaj zgledalo precej lahkotno. Proga mi je bila všeč. V drugem krogu je bilo sicer treba malo vijugati med pohodniki, ampak nič za to. Organizacija OK. Pridem še!
Uporabniški avatar
 *Darja*
lunca napisal/-a:Drugače sem od TF-ja videla samo še Dašo in Darjo, ki pa je nisem upala pocukat za rokav :oops: .

Ja Lunca, jaz te res nisem videla :( , ti me drugič kar pocukaj, če sem napol slepa :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA