Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 adrian
lunca se strinjam s tabo in se vsem prijavljenim opravičujem, samo kaj naj nardim če so me v službi zaj..., lahka se sam :bum: al pa :beer: ... :)
Uporabniški avatar
 Pero
Hoj! Se opravičujem za tok pozn odgovor ...

Najprej ...
Čas prihoda nekako načrtujem okoli 18.00. Če od tam krenemo ob 14.00, pa dve urci do doma, pa še analiza ...
Za tuš po tekmi pa nevem, morda bi kdo od lanskoletnih vedu.

Miro, v skupinski prijavi za tek so:

Peter Jerina
Damijan Marolt
Vilko Božič
Klavdija Dušanič Malovrh
Miroslav Ražman
Jure Jeraj
Dušan Kotar
Drago Povrženič
Uroš Primožič
Leon Kaučevič
Bojan Mežnaršič
Jesenovec Lenart
Jesenovec Branka
Miha Pregl
Mitja Oter
Maja Goršič
Matej Peljhan (svoj prevoz)
Aleš Jurančič (svoj prevoz)
Marko Škerlep
Mitja Rebov
Emil Oblak
Marjan Turšič

Ostali se lahko prijavijo tam. Jaz bom imel sabo tudi prijavnice in tiste izjave, da tečemo na lastno odgovornost.

Cena se zaenkrat ne bo zvišala, ker sem nabral še nekaj Vrhniških navijačev. Jest samo zelo srčno upam, da bodo vsi prijavljeni prišli.

Hvala Adrian in Tomaz, da sta prej sporočila, ker tako lahko vsaj vem koga ne bo, da ga ne bomo čakali z avtobusom... Sej razumem... Včasih se pač ne da drgač.

Torej jutri ob 5.30 krenemo s parkirišča pred Halo Tivoli proti Italiji!!

:!: Ne pozabite na potne liste al pa na osebne dokumente
:!: S seboj bo dobro imet kakšen pulover več, ker bo kljub sončku le 1°C

Za vse dodatne informacije: 041 426 300

Se vidimo!!
Uporabniški avatar
 miro
OK Pero hvala za odgovor. Se vidimo jutri.
Lp
 bojanm
Živjo,z menoj je tako,prišel bom,ker sem že dolgo prijavljen,tekel pa skoraj sigurno ne bom,bojno(tekaško)opremo bom imel seboj(za vsak slučaj).Zakaj tako :cry: ,dan po Martinovem teku sem dobil bolečino v kolku in še kar traja v manjši obliki,nimam iskušenj z bolečonami(to je prvič)dons zjurti sem šel tečt pa nč dobr ne kaže,tko,da bom najverjetneje med opazovalci,spodbujevalci(navijači) :laola :TF) ,če kdo še ni prijavljen lahko teče namesto mene,oziroma sprememba imena nebi smela biti problem pa tudi čip lahko posodim,se dogovorimo na avtobusu.Zaradi tega danes nisem šel v Sežano,bila je v planu,ja kaj čmo(čm),
Se vidmo
 majchk
Vem, da je malo pozno, ampak vseeno bi rada pohvalila odlično organizacijo na tale polmaraton...moj prvi in verjetno ne zadnji :)
Ter nadebudne navijačice na avtobusu :D
lp
Majchk
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA