Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na slovenski kulturni dan kulture boste lahko tekli ali hodili po kar spodobno dolgi poti iz Kranja v Vrbo. Start bo na Zlatem polju pred Srednjo elektro in strojno šolo v Kranju ob 10. uri, cilj pa v Vrbi med 12. in 12.30 uro. Prijavnina bo 5000 tolarjev.

Informacije: 041/729-280, www.bobekov-maraton.si
Uporabniški avatar
 Junc
A bo to kaj organizacije (zaprta cesta, itd) ali se teče kar tko divje, ker za 5000 SIT pa bi človek kaj pričakoval. :roll:
Uporabniški avatar
 Matevz
Poglej, poglej, kakšno naključje :)

Sem imel ravno isti dan malo v planu to traso laufat :D
Uporabniški avatar
 miro
Matevž jaz tudi!
Miro
Uporabniški avatar
 Matej
Glej no glej, jaz tudi.

Matevž, menda si tisti dan sam doma!

Hm, hm,...
 miška
sem ravno govorila z organizatorjem in pravi, da teka ne bo!
da je premalo prijavljenih, da organizacija stane, pa da ljudje tega ne razumejo. na račun visoke štartnine. a mogoče še kdo od vas ve kaj več??

jah, nimaš kaj, je pa škoda.
Uporabniški avatar
 miro
Matevž , ugotovil sem , da sem malo premalo pripravljen za ta "trening", tako , da bi vas samo po nepotrebnem zadrževal.
Drugim udeležencem pa želim veliko užitka na tem kulturnem druženju!!
Obenem še iskrene čestitke Trmastim za opravljen decemberski tek v obratni smeri v močnem dežju.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
A potem tale naš "trening" bo ali ne? Tudi jaz bi rad malo pretegnil noge v sredo! :wink:

miro napisal/-a:...ugotovil sem , da sem malo premalo pripravljen za ta "trening", tako , da bi vas samo po nepotrebnem zadrževal...

Miro, tudi jaz sem "premalo pripravljen", zato se nam kar pridruži, ker vsaj mene sigurno ne boš zadrževal (kvečjemu obratno :!: )
Moj planirani tempo je 5.30 do 6min/km, hitreje sigurno ne...

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz sem bil pripravljen v vseh pogledih (no, glede tempa bi lahko debatirali... :D)

Sedaj pa 39 stopinj in kot da bi tanki vozili čez mene. :lol:

Nič, v teh dneh mi ne ostane drugega, kot da ležim doma in zgolj v mislih potujem s prizorišča na prizorišče, kjer se zbirate skupaj.

Pozdrav!
Uporabniški avatar
 MatjazV
To je pa res naklučje. Tud jest bom jutri tekal na tej trasi. Tistih 5 jurjev bomo pa raje za hidracijo porabili.

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA