Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
10. - 12.2.2006 Etapni tek Portorož

V času, ko bo Slovenija še pod globokim snegom (upam, zaradi zimskih počitnic ), bo naše društvo organiziralo etapni tek. S temi teki vam ponujamo možnost za dober trening na suhi podlagi, druženje in kontrolo lastne pripravljenosti oz. kaj nam je zapustila zima.

Kaj je etapni tek?

V treh dneh bomo odtekli 3 teke. Teki naj bi imeli značaj treningov, kljub vsemu pa bomo rezultate sešteli in podelili pokale in medalje.
Proge bodo speljane po obali med Piranom, Portorožem in Lucijo - v bistvu se bomo spoznali s trasami tekov Povežimo soline (18.3.2006) in novemberskega teka Naokoli čez hrib in skozi tunel (25.11.2006).

Proge tekov bodo dolge med 8 in 12 km.

Plan:
petek, 10.2.2006 popoldan: prihod, namestitev ČSOD Brežanka Fiesa, tek, večerja, spanje
sobota, 11.2.2006 skupno prebujanje, zajtrk, tek, kosilo, popoldanski "iztek" oz. predavanja o treningu teka in še kaj o "prehrani", zvečer skupno rajanje, spanje
nedelja, 12.2.2006 skupno prebujanje, zajtrk, tek, podelitev priznanj, slovo

Namestitev: bo v mladinskem domu v Fiesi - dom ni maksimum od udobja in luksuza je pa na prijetni lokaciji v neokrnjeni naravi Fiese, 50 m od morja in od sladkovodnega jezera. V miru in tišini, ki obdajata dom boste slišali petje ptic in vreščanje galebov. Sprehajalna pot, ki je speljana po obali nas pripelje v središče Pirana.

Cena:
2 polna penziona
najmaj 3 teki
predavanje
ogled Pirana
skupno prebujanje
druženje
in darilo
vse to za samo :) 16.000 sit

Prijave sprejemamo 25.1.2006. Število mest je omejeno na 30!!!

info:
Mojmir 041 72 42 62 najboljs@gmail.com

www.skid.si
 Mojmir Kovač
Prijave sprejemamo DO 25.1.2006. Število mest je omejeno na 30!!!
 Mojmir Kovač
Lepo! Prijave počasi kapljajo.

Veliko je klicev z vprašanji kje se bo teklo, kakšne bodo proge in dolžine tekov.

Proge so nezahtevne (nimao visokih hribov), v glavnem se bo teklo v bližini morja in s soncem v hrbet :)

Ta 1. Etapni tek (3 dni teka) je mišljen tudi kot krajše priprave ali če želite udarni mikrocikel 8) v vašem zimskem treningu. Seveda pa je tudi tekmovalno usmerjen in najboljši bodo prejeli nagrade!

Mojmir
041 72 42 62
 Mojmir Kovač
Na etapni tek se lahko prijavite na naslovu www.skid.si na tem mestu boste dobili tudi listo že prijavljenih.

Mojmir
 Mojmir Kovač
Obala se kopa v soncu in burja prav prijetno pihlja.
 Mojmir Kovač
Danes smo se imeli lepo. Ženske so šle naprej in nas tipe pustile odzadaj. Sam sem po 7 km omagal, ostali so odtekli 9 km. Jutri nas čaka 10 - 12 km.
Dolžina proge je oddvisna od tega kje bomo zgrešili. 8)

Štart ob 9.00 v Portorožu.

Kdor se želi pridružiti naj me pokliče na 041 72 42 62

www.skid.si
www.festivalsporta.com
 Mojmir Kovač
No, pa je za nami!

Prvi Etapni tek je lepo uspel! V dveh dneh oz. v 24 urah smo imeli tri teke in pretekli skoraj 30 km. Spoznali smo se s progami piranskih tekov: Povežimo soline (18.3.2006), Tek med zvonenjem (14.5.2006) in Na okoli, čez hrib in skozi tunel (25.11.2006). Vreme je bilo idealno!!! Kopali smo se v soncu in v znoju 8)

N ateku smao sodelovali:
Pero, Tina, Andreja, Bojan, Anton, Lojze, Kristina, Jure, Igor, Mojmir in drugi.

naslednje akcije našega društva so:
18.3.2006 Povežimo soline
7-9.4. 2006 Pretecimo Obalo
14.5.2006 Tek med zvonenjem
20.5.2006 portoroški nočni tek
 Mojmir Kovač
Šport iz prve vrste = Postani športni volonter! Ni velikega športnega dogodka brez pomoči voloterjev! Z akcijo si organizator želi sestaviti skupino 150 volonterjev, ki bodo pomagali pri organizaciji. Prijavite se lahko na naslov najboljsi@gmail.com ali pa pokličete na tel.št. 041 72 42 62

Več info na

www.skid.si

ali pa na

www.festivalsporta.com
 Mojmir Kovač
Živ!

Ima mogoče kdo naslov / kontakt kakšnega Istrskega kluba(CRO) ali dol iz okolice Reke (Kvarner).
Rabim kontakt kluba ali posameznika, da jih povabim na naše aktivnosti.

Hvala

Mojmir

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA