Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Minuli teden je bilo teči na smučeh v Logatcu prava poezija. Upajmo, da je sneg zdržal tudi po tem dežju, vsaj še do konca tega tedna, ko bo okoli Skirce potekal tečaj klasičnega (sobota) in drsalnega koraka (nedelja). Dopoldanski del tečaja se bo začel ob 10. uri, popoldanski pa ob 14. uri.

Zborno mesto bo na košarkarskem igrišču pred OŠ Tabor v Gorenjem Logatcu.

Predprijave so zaželjene.

Informacije: 041/707-274, zavod@adpirum.si, www.adpirum.si
Uporabniški avatar
 Staša
...Da ne odpiram nove teme, bom nadaljevala kar tu (ker pa tile tečaji še vedno trajajo, bi Žiga lahko zbrisal datum ;) )...

Skratka, ker na skate tehniki še nisem naredila veliko kilometrov, sem se odločila, da začnem kolikor se da celostno, in šla na tečaj. Čeprav je bilo vreme zjutraj neverjento - sneženje kot da bil bili decembra, nas je kmalu po deseti uri obsijalo sonce. Ker so bile proge od prejšnjega dne nekoliko nesimetrično zamrznjene (odjuga+mraz), smo si naredili kar svoj poligon na celem snegu. Pravljica. Spodaj zmrznjena plast, zgoraj pa dober centimeter puha.

Vodil nas je Rafael Marn, odličen pedagog in smučar (da o fotografiji ne govorim). Bilo nas je 5 učencev, ravno pravšnja skupina, da je bilo različno znanje še obvladljivo. Najprej smo naredili nekaj vaj za tehniko in ravnotežje, ko smo osvojiti to, smo seveda vadili različne korake. Za zaključek pa še nekaj "hribov". Rezultat: upala sem si spustili po precejšnjem klancu, kar mi je bilo še v sredo čista fantazija. Dobri dve uri in še tričetrt sta minili kot bi mignil.

Cena tečaja je 3000 sit, vključuje pa še ogrevalni čaj ter pijačko po tečaju v znanem Grajskem parku. Kdor nima opreme, jo imajo na voljo za izposojo.

Priporočam!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA