Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lepo pozdravljeni

Po teku pod Kriško goro se bo Gorenjski pokal v rekreativnih tekih preselil v Sp. Besnico pri Kranju, kjer bomo v nedeljo 23.4. izpeljali 6. tek na Špičasti hrib. Tudi letos imamo pripravljeni dve progi. Krajša je namenjena mlajšim kategorijam in je zahtevnost njim primerna, daljša proga pa kot po navadi s ciljem na vrhu Špičastega hriba. Bomo poskrbeli da se bomo vsi imeli lepo.

Info na www.klub-trmastih.si

Lepo vabljeni v Besniško dolino.

Janez
Uporabniški avatar
 Pingo
Kje pa je štart.??Vem kje je tam Ribogojnica ipd ali je štart kje drugje??
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Danes sva si z Anžetom privoščila pohodniško turo po progi, kjer naj bi v nedeljo potekal tek. Proga je že označena s smerokazi, nobenega blata, zelo prijetna za pohod, za tek v to strmino pa: beri moj nickname :wink:

Vseeno pa se vidimo v nedeljo...

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Pingo napisal/-a:Kje pa je štart.??Vem kje je tam Ribogojnica ipd ali je štart kje drugje??

Štart teka je malce naprej od ribogojnice (300m), pri kozolcu toplarju na travniku poleg potoka Besnica. Parkirišče bo urejeno tik ob štartu in malce višje od štarta.

Lep pozdrav iz Besnice

Janez
Uporabniški avatar
 Pingo
Ja se pridružujem mnenju Vilkota zgoraj.Progica je super,neč blatna,listje in iglce.Zanima me samo nekaj,na vrhu pod vikendom je razcep tabla kaže levo lohk greš pa direkt po grebenčku--no v tisti vnemi sem šou kar po grebenu sem tablo spregledou :lol: :wink: --kje je pravilno?.Sej bom šou za ostalim samo čisto tako me zanima :wink:

Se vidmo,včeraj smo se srečali samo est vas ne poznam je potem Vilko povedal čigava sta bila :wink:
 podviz
Ali bi bil kdo tudi danes za pohodniško turo po tej trasi? Jaz bi šel pogledat okrog 16:00 do 17:00, če ne bo preveč ploh.
 glumac
Darja(Kamnik)se vidimo v nedeljo na tekmi,da ne boš spet scagala :roll:
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
[quote="Pingo"] .Zanima me samo nekaj,na vrhu pod vikendom je razcep tabla kaže levo lohk greš pa direkt po grebenčku--no v tisti vnemi sem šou kar po grebenu sem tablo spregledou

Trasa proge gre po poti pod vikendom. Dokončno bo steza z oznakami, trakovi in razdaljami do cilja označena jutri popoldne.
Ker pričakujemo množico obiskovalcev bomo parkirišče uredili malce višje od štarta. Prosimo, da upoštevate navodila redarjev, ki vas bodo usmerjali. Od parkirišča do štartnega prostora je 200m steze.

V bližini štarta pa bomo imeli tudi info točko navijaškega kluba kolesarja Tadeja Valjavca in lahko se boste včlanili v njegov klub in dobili vse informacije o delovanju kluba. Tadej je na tem teku zmagal že davnega leta 1988.

Lep pozdrav

Janez
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac, mogoče se pa res vidimo, čeprav te moram opozoriti, da na Špičastem ne bo kruha z zaseko, kar pa ti sigurno veš bolje kot jaz.
Ti prideš?
LP, Darja
 marjan
Lepe slike Yogo.

Če mi dovoliš, bi te popravil pri šesti sliki. Levo je res Vrtača, naravnost pa ni Palec, temveč Zelenjak.

Uživaj,
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA