Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klaudi
Tudi jaz pridem. Tale desetka me navda z nostalgijo...smrk...to je bla moja prva desetka pred osmimi leti.
 eggy
Živjo,

Pod številko 11. priše: eggy?

Vprašaj lahko zbiršete, ker pridem v KG. Šla bi tudi moja prijateljica. Obe sva iz Lj. Če je kje še kak prost sedež, se priporočava.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 pegaz
eggy napisal/-a:Živjo,
Vprašaj lahko zbiršete, ker pridem v KG. Šla bi tudi moja prijateljica. Obe sva iz Lj. Če je kje še kak prost sedež, se priporočava.

Se vidimo.

No, kul, Eggy! Popravljeno.

Prevoz: Pegazmobil je že poln (MihaPR, AljaPR, Tina.Y) in štarta iz LJ ob 15.15. Če ma še kdo kaj placa v avtu za prevoz proti KG, naj to objavi tukaj.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Finžgar
no zaj pa res pridem :D Bohinj sm spustu, ker sem se uprpil vremena. Se vidimo! Če nau dežja :oops:
Uporabniški avatar
 Speedy
Končno, zame prvi tek letos :oops:. Težko je hoditi na tekme, ko so rezultati vedno slabši, a povratek v Kranjsko je itak vedno lep :lol:.
Uporabniški avatar
 Junc
Imam plac za 2 oz. tri, če dam otroški sedež ven. Kranj - Kr. Gora, gre kdo?
 daša
Zdravo Junce,
Če imaš še plac v avtu se ti z veseljem :D pridružim na relaciji Kranj-KrGora.
LP, Daša 041 270 275
Uporabniški avatar
 pegaz
eggy napisal/-a:Živjo,

Se vidimo.

Tkole, Eggy,

ob 15.00 je zbor v LJ, pred Ziherlovo 39 (Trnovski bloki). Trenutno ima Klaudi še 2 prostora v avtu. Za dodatne info me lahko pokličeš.
Precej pa bi olajšala zadevo, če bi pustila svoje kontaktne podatke na forumu.

Se vidmo!
Pegaz :)
 eggy
Zivjo,

Ej....hvala Pegaz, to pa lepo.
Vsekakor se oglasim na Zieherlovi. Sem pa zdaj napisala tudi svoje podatke in se vidimo.

lp,e
Nazadnje spremenil eggy, dne 15 Avg 2006, 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA